Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Never Have I Ever • Disenchantment • Paus Franciscus

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast Never Have I Ever seizoen 2 uitgebreid

Het tweede seizoen van Never Have I Ever brengt een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Het eerste nieuwe castlid dat is aangekondigd, is Tyler Alvarez (Orange is the New Black en American Vandal). Hij speelt Malcolm. Andere nieuwe namen zijn PJ Byrne (The Boys, Big Little Lies), John Mawson als Dr. Elgin Peters en Megan Suri.


Releasedatum Disenchantment deel 3 bekendgemaakt

Het derde deel van Disenchantment is onderweg naar Netflix. Vanaf 15 januari kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met gloednieuwe afleveringen. Deel 3 werd aangekondigd met de tekst: “Het lot roept, een ramp wacht.”


Startdata Riverdale seizoen 5 en Snowpiercer 2 bevestigd

Netflix heeft de releasedata voor Riverdale seizoen 5 en Snowpiercer seizoen 2 bevestigd. Eerder lieten we al weten dat het vijfde seizoen van Riverdale zeer waarschijnlijk op 21 januari van start zou gaan en Snowpiercer op 26 januari. Beide data blijken te kloppen.


Sharing the Wisdom of Time van paus Franciscus wordt boek

Sharing the Wisdom of Time van paus Franciscus wordt door Netflix in een docuserie gegoten. Het boek werd in 2018 uitgebracht en vertelt ons verschillende verhalen van oudere mensen van over de hele wereld. Ze delen hun ervaringen met jongere generaties. De serie telt vier afleveringen.


Peaky Blinders seizoen 6: Dit is alles wat we al weten

Het is inmiddels al weer een behoorlijke tijd geleden dat Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix in België verscheen. Sindsdien wachten fans van de veelbesproken misdaadfamilie uit Engeland geduldig op een nieuw deel van de serie. Producer en schrijver Steven Knight heeft nieuws voor hen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?