Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Fuller House • Kerstafleveringen • He-Man

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hond Fuller House overleden

Verdrietig nieuws voor iedereen die ooit heeft meegewerkt aan Fuller House. Cosmo, de geliefde hond van Fuller House, is overleden nadat er complicaties hebben opgetreden bij een operatie. Cosmo is slechts vier jaar oud geworden. Met onderstaande post werd het trieste nieuws naar buiten gebracht.


Netflix geeft overzicht van kerstafleveringen van jouw favoriete serie

Is de vakantie voor jou inmiddels begonnen? Hoef je niet meer naar school of aan het werk tot en met Kerstmis? Dan wil Netflix je graag alvast een handje helpen om in de kerstsfeer te helpen. De streamingdienst heeft via social media meerdere plaatjes gedeeld waarop we een overzicht zien van kerstafleveringen in jouw favoriete serie. Met onder meer Friends, Glee, How I Met Your Mother, Gilmore Girls en The Vampire Diaries.


To All The Boys: P.S. I Still Love You trailer en releasedatum

Het tweede deel van de drieluik van To All The Boys I’ve Loved Before heeft een releasedatum. De zoetsappige film zal Valentijnsdag op gaan fleuren, want twee dagen voor deze dag is het raak. Op 12 februari 2020 is To All The Boys: P.S. I Still Love You te zien op Netflix. Inmiddels is de officiële trailer gelanceerd.


Netflix werkt aan nieuwe He-Man-projecten

Netflix maakte eerder al bekend dat er gewerkt wordt aan Masters of the Universe: Revelation. Daar blijft het echter niet bij. Er komt namelijk ook een animatieserie over He-Man. Het blijkt om een 3D-animatieserie te gaan. Mattel Television gaat de serie produceren. Onderstaande foto werd al vrijgegeven.

He-Man


Trailer derde seizoen Anne met een E verschenen

Het derde seizoen van Anne met een E verschijnt op 3 januari op Netflix in België. Alle afleveringen komen dan in één keer van het slotseizoen. De trailer is nu ook verschenen. Het derde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?