Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames The Crown stilgelegd, Bridgerton-acteur over vertrek Regé-Jean Page

De opnames van The Crown seizoen 5 zijn stil komen te liggen vanwege een corona-uitbraak op de set. Voor de opnames van Cobra Kai seizoen 5 was er juist wel goed nieuws. Die opnames zijn namelijk afgerond. Ruby Barker, verantwoordelijk voor de rol van Marina Thompson in Bridgerton, heeft zich op haar beurt uitgesproken over het vertrek van Regé-Jean Page uit de serie.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames The Crown seizoen 5 stilgelegd

De opnames van The Crown seizoen 5 zijn vroegtijdig stilgelegd. Het was al de bedoeling dat de serie tijdens de feestdagen stil zou liggen, maar nu is dat noodgedwongen eerder geworden. Er zijn namelijk liefst acht crewleden besmet geraakt met het coronavirus. Voor nu lijkt de releasedatum in november 2022 nog niet in gevaar te komen.


Bridgerton-acteur over vertrek Regé-Jean Page

Ruby Barker, ook wel bekend als Marina Thompson uit Bridgerton, heeft zich uitgesproken over het vertrek van Regé-Jean Page uit de serie. Hij was verantwoordelijk voor de rol van Simon, maar keert niet terug in seizoen 2. “In het begin verraste het me, maar daarna eigenlijk niet meer. Niemand wil een type worden of vast zitten aan iets. Hij deed zijn werk en hij deed het goed. Ik denk dat Regé het recht heeft om vrijgelaten te worden en te verkennen”, aldus Barker.


Eerste seizoenen Manifest in de zomer van 2022 op Netflix

De populaire serie Manifest is komende zomer te zien op Netflix. De streamingdienst kocht de reeks afgelopen zomer aan om er ook een nieuw seizoen van te laten maken. Nu is de releasedatum aangekondigd voor de eerste seizoenen: juni 2022.


Opnames Cobra Kai seizoen 5 afgerond

Het vierde seizoen van Cobra Kai is nog niet eens toegevoegd aan het aanbod van Netflix, terwijl duidelijk is geworden dat de opnames van het vijfde seizoen van de serie zijn afgerond. Dat betekent dan ook dat het nog lang niet klaar is voor het verhaal van Cobra Kai. Een releasedatum voor seizoen 5 is nog niet bekend, al weten we wel dat seizoen 4 op 31 december naar Netflix komt.

Maker Virgin River komt in januari met film Brazen

De film Brazen zal in januari het levenslicht zien op Netflix. De verwachtingen zijn hierbij hoog gespannen door zowel het verhaal, de hoofdrolspeelster als de regisseur. Dit is namelijk Monika Mitchell, bekend van Virgin River.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?