Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Equinox • Star Trek: Discovery

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Slotseizoen Lucifer brengt nieuwe gezichten mee

Lucifer keert binnenkort nog één keer terug voor een nieuw seizoen. In het slotseizoen van Lucifer gaan we kennismaken met een aantal nieuwe gezichten. Merrin Dungey vertolkt in het laatste seizoen de rol van Sonya, een no-nonsen agent die een bijzondere band vormt met Amenadiel. Trinkets-actrice Brianna Hildebrand speelt de rol van Rory, een rebelse engel die in de voetsporen van Lucifer wil treden.


Eerste beelden Deense serie Equinox gelanceerd

Equinox is in aantocht op Netflix. Vanaf 30 december kunnen we aan de slag met de nieuwe indrukwekkende serie. In de reeks draait het om Astrid die gekweld wordt door visioenen sinds haar zusje en klasgenoten 21 jaar geleden vermist zijn geraakt. Nu, meer dan twintig jaar later, komt ze achter de gruwelijke waarheid.


Deze titels komen in tweede helft van december op Netflix

De slotdagen van 2020 staan voor de deur. Al worden het rare feestdagen ditmaal, Netflix brengt wel heel wat leuke nieuwe films en series om het jaar te besluiten. Vorig jaar was You de uitsmijter van het jaar, ditmaal is het slotakkoord voor Sabrina. Het vierde en laatste deel van Chilling Adventures of Sabrina sluit het jaar af. Een dag eerder komt het Deense Equinox, wat wel eens een hele grote hit kan worden. Dat weten we bijna wel zeker van Bridgerton, de dramaserie van Shonda Rhimes.


David Cronenberg terug voor Star Trek: Discovery seizoen 4

David Cronenberg keert terug voor het vierde seizoen van Star Trek: Discovery. De acteur speelt in de reeks de mysterieuze Section 31 agent Kovich. We maakten in de aflevering Die Trying voor het eerst kennis met Cronenberg en daar blijft het absoluut niet bij.


Verwijderalarm: Grote lijst met films en series blijft groeien

De grote lijst van het Netflix Verwijderalarm is opnieuw gegroeid. De slotdagen van december worden inmiddels erg pijnlijk, want grote series sneuvelen. En dat geldt ondertussen ook voor een aantal topfilms.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?