Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Kevin Hart • Special • The Legend of Cocaine Island

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Trailer documentaire Kevin Hart verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van Don’t F**k This Up. De documentaire over Kevin Hart bestaat uit zes afleveringen en wordt op 27 december toegevoegd aan het aanbod van de reeks. In de documentaire volgen we het afgelopen jaar van Kevin Hart. Hij heeft een zwaar jaar achter de rug waarbij hij heeft meegemaakt wat het betekent om een vader, partner, rolmodel en zakenman te zijn.


Tweede seizoen voor Special

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Special. De serie wordt in de toekomst voorzien van een nieuw seizoen dat uit acht afleveringen bestaat. In de serie volgen we een jonge homo met een hersenverlamming. Hij is klaar met zijn geïsoleerde bestaan en besluit erop uit te trekken. Wanneer seizoen 2 wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix is nog niet bekend.


Netflix lanceert trailer You seizoen 2

Het tweede seizoen van You is in aantocht op Netflix. Vanaf Tweede Kerstdag, 26 december, is het eindelijk zover en kunnen we aan de slag met tien gloednieuwe afleveringen van de reeks. Inmiddels is ook een officiële trailer gelanceerd van het tweede seizoen.


Cast nieuwe Netflix-film met Sandra Bullock bekend

Sandra Bullock is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-film, maar inmiddels is ook de rest van de cast bekendgemaakt. Viola Davis, Rob Morgan (Just Mercy) en Aisling Francisio (The Fall) hebben een rol in de film. Het verhaal van de nieuwe productie wordt gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven. Daarin volgen we Ruth Slater die vrij is gelaten uit de gevangenis, maar de maatschappij vergeeft haar allerminst.


Docu krijgt nu een filmversie

De documentaire The Legend of Cocaine Island verscheen dit jaar op Netflix. Een absurd verhaal bracht een goudzoeker in een grote valstrik. Het bijna onwaarschijnlijke verhaal krijgt nu een verfilming. Will Ferrell zal de hoofdrol spelen en tevens de film produceren.


Releasedatum Narcos: Mexico seizoen 2

Netflix heeft de releasedatum van Narcos: Mexico seizoen 2 bekendgemaakt. Vanaf vrijdag 13 februari kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de Netflix Original. Daarmee hebben we ruim een jaar moeten wachten. Tegelijkertijd zijn ook nieuwe foto’s verschenen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?