Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Van Helsing • Virgin River • Better Call Saul

Van Helsing Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Van Helsing verlengd met vierde seizoen

Syfy heeft de serie Van Helsing verlengd met een vierde seizoen. Het nieuws is bekendgemaakt in aanloop naar de finale van het derde seizoen. In 2019 zullen er opnieuw dertien episodes verschijnen op de Amerikaanse zender. Netflix heeft de internationale streamingrechten, waardoor binnenkort het derde seizoen bij ons verwacht mag worden. Het verhaal gaat daarna dus nog zeker een jaar door.


Netflix test nu ook weekabonnement

Netflix is volop bezig om nieuwe abonnementsvormen uit te testen. Recent maakten we al melding van een test die in Azië is uitgerold met een mobile-only abonnement. Nu is er ook een test gaande met een weekabonnement.


Breckenridge en Henderson in Virgin River

De serie Virgin River zal met Alexandra Breckenridge en Martin Henderson twee bekende gezichten krijgen als hoofdrolspelers. De tiendelige serie is een hedendaagse romance, gebaseerd op de boekenserie van Robyn Carr.


Vervanger Emma Roberts gevonden voor Spinning Out

De productie van Spinning Out heeft een nieuwe actrice weten vinden voor de hoofdrol. Deze was weggelegd voor Emma Roberts, alleen ze besloot dit af te zeggen. Agendatechnisch kreeg ze het niet voor elkaar. Als vervanger is nu Willow Shields gecontracteerd. Ze speelde onder meer in Hunger Games.


To All The Boys I’ve Loved Before keert terug

To All The Boys I Loved Before keert terug voor een sequel. Onlangs liet regisseur Susan Johnson zich al ontvallen dat het tweede deel in productie was gegaan, maar zij werd snel teruggefloten. Nu is het hoge woord er ook door Netflix uit.


Maker Better Call Saul en zijn visie op seizoen 5

Het einde van Better Call Saul seizoen 4 eindigde met veel vragen. Dat Jimmy McGill een grote verandering doormaakt werd duidelijk, maar hoe dit in seizoen 5 verder zal gaan is minder duidelijk. Peter Gould, één van de makers van de serie, sprak met EW over het vijfde seizoen van Better Call Saul dat in de loop van 2019 verwacht wordt op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: