Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nieuwe hoofdrol Charlie Cox, Carole Baskin trekt aanklacht Tiger King in

Charlie Cox heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. De Daredevil-ster is binnenkort te zien in de spionage-dramaserie Treason. Ondertussen heeft Carole Baskin een aanklacht tegen het tweede seizoen van Tiger King ingetrokken. Netflix heeft de animatiekomedie The House aangekondigd.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe hoofdrol voor Charlie Cox uit Daredevil

Goed nieuws voor de fans van Daredevil. Hoofdrolspeler Charlie Cox keert binnenkort namelijk terug op Netflix en wel in de miniserie Treason. In de miniserie gaat het om Adam Lawrence, een agent die door M16 is opgeleid. Alles verandert als de Russische spion Kara in zijn leven komt. Een releasedatum is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de andere rollen zijn voor Olga Kurylenko en Oona Chaplin.


Carole Baskin trekt aanklacht in tegen Tiger King seizoen 2

Carole Baskin heeft haar aanklacht tegen Tiger King alweer ingetrokken. Ze besloot een aanklacht in te dienen toen ze te horen kreeg dat ook zij te zien zou zijn in het tweede seizoen. Daar zou volgens Baskin echter geen contact voor zijn getekend. Baskin heeft nu alsnog besloten zijn aanklacht in te trekken. “De rechtszaak ging nooit om geld schade. Met het verbod werd seizoen 2 uitgezonden. Het kreeg over het algemeen slechte recensies en viel snel uit de Netflix top 10. We hebben het gevoel dat het voor ons het beste is om het te laten rusten, vooral omdat het de tijd vermindert die we kunnen besteden aan onze missie om het misbruik te stoppen.”


Slotseizoen After Life heeft snelle 2022-release

Het derde en laatste seizoen van After Life komt al bijna naar Netflix. De makers lieten recht zal beelden zien dat de cast een preview te zien kreeg van de eerste afleveringen. Nu blijkt alles te zijn afgerond, want in januari komt het nieuwe seizoen met Ricky Gervais al online.


Animatiekomedie The House aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe animatiekomedie aangekondigd. Het gaat om The House. De serie komt op 14 januari 2022 naar Netflix en vertelt het verhaal van een arme familie, een nerveuze ontwikkelaar en een vermoeide huisbazin die in verschillende tijdperken te maken krijgen met hetzelfde mysterieuze huis.

Deze titels komen in tweede helft van december op Netflix

Het slotakkoord van 2021 is overweldigend op Netflix. Veel grote series keren terug met een nieuw seizoen, uiteraard zijn er nieuwe series aangekondigd en daarnaast kunnen we uitkijken naar zeker twee grote filmreleases.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?