Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Witcher • De Familie Claus • Into The Night

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Henry Cavill geblesseerd bij The Witcher-opnames

Henry Cavill is geblesseerd geraakt tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van The Witcher. De acteur is verantwoordelijk voor de hoofdrol van de serie, maar staat nu even buitenspel met een spierblessure. Die blessure liep hij op tijdens het afleggen van een stormbaan. Een veiligheidsharnas kon de kwetsuur niet voorkomen.


Hoofdrolspeler De Familie Claus over Kerstmis

De veertienjarige Mo speelt de hoofdrol in de nieuwe kerstfilm De Familie Claus. De jonge acteur houdt, in tegenstelling tot de rol die hij speelt, juist wél van Kerstmis. “Ik vind kerst juist een mooi feest. Dat Jules zo anders is dan ik, vind ik leuk. Hij is koppig en praat niet veel. Daarin ligt voor mij de kracht van het acteren: dat je met blikken en emoties het verhaal vertelt en niet alleen met tekst.”

Aan de special effects moest Mo wel even wennen. “Dat was met spelen best wennen. De kerstman heeft vier kerstengelen. Minimensjes die gespeeld worden door echte acteurs, maar er pas later zijn ingezet. De scènes waarin zij voorkomen, speelde ik tegen houten poppetjes. Dat was lastig! Het is wel erg leuk om te zien hoe mooi het nu in de film is geworden!”


De reis van Snowpiercer gaat in januari alweer verder

De trein gaat alweer bijna rijden! Snowpiercer seizoen 2 zal namelijk in januari van start gaan. Dat is razendsnel, want afgelopen zomer verscheen het eerste seizoen pas van deze dystopische reeks.


Opnames Into the Night vinden plaats in Brustem

In België vinden momenteel opnames plaats voor het nieuwe seizoen van Into The Night. De cast is afgereisd naar Brustem waar momenteel in en rond de hangers op het vliegveld wordt opgenomen. Wie nog even een kijkje wil nemen bij de opnames komt bedrogen uit, want fans worden er momenteel niet gewaardeerd.


Tiny Pretty Things: Kruising tussen Black Swan en Pretty Little Liars

De release van Tiny Pretty Things staat voor de deur. Netflix voegt op 14 december het complete eerste seizoen van de nieuwe dramaserie toe aan het aanbod. Nu al wordt de serie gezien als een soort kruising tussen Black Swan en Pretty Little Liars. In aanloop naar de release is de officiële trailer alvast gelanceerd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?