Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: To All The Boys • The Witcher • All The Bright Places

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden To All The Boys I’ve Loved Before 2

Netflix heeft de eerste beelden van de tweede film van To All The Boys I’ve Loved Before gelanceerd. Vanaf 12 februari, twee dagen voor Valentijnsdag, kunnen we op Netflix aan de slag met To All The Boys: P.S. I Still Love You aan de slag. De eerste foto’s van de film zijn hieronder te bekijken en laten onder meer Noah Centineo zien.


All The Bright Places wordt nieuwe Netflix-film

Het boek All The Bright Places van Jennifer Niven wordt omgezet tot een Netflix-film. De film verschijnt op 28 februari en de castleden zijn inmiddels bekend. Elle Fanning, Justice Smith, Alexandra Shipp, Kelli O’Hara, Keegan-Michael Key en Luke Wilson vertolken de rollen in de film. De film vertelt het indrukwekkende verhaal van een meisje dat leert te leven van een jongen die dood wil.


Deze titels komen in tweede helft van december op Netflix

Netflix laat het jaar 2019 niet zomaar eindigen, want in de laatste weken van het jaar komen er nog een aantal fraaie titels naar de streamingdienst. De verwachtingen daarbij zijn vooral hooggespannen bij The Witcher. Maar daarnaast is er nog veel meer in aantocht.


Nieuwe trailer verschenen van The Witcher

In aanloop naar de release van The Witcher heeft Netflix een ‘final trailer’ gelanceerd. Met de trailer krijgen we alvast een glimp van wat we van de serie mogen verwachten. Vanaf 20 december wordt de serie daadwerkelijk toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De hoofdrol is voor Henry Cavill als The Witcher.


Makers Sherlock komen in januari met Dracula

Mark Gatiss en Steven Moffat, de makers van Sherlock, zijn een nieuw project aangegaan. Het duo is aan de slag gegaan met Dracula, een nieuw project dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen BBC en Netflix. De trailer is verschenen, net zoals de releasedatums bekend zijn gemaakt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?