Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Dark Crystal • Making a Murderer • Eli

The Dark Crystal Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Stemmen en eerste beelden The Dark Crystal

The Dark Crystal: Age of Resistance is onderweg. De serie brengt de beroemde wezens terug, gecreëerd door Jim Henson en Brian Found. De stemmen worden ingesproken door: Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Caitriona Balfe, Helena Bonham-Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, and Alicia Vikander. De eerste beelden zijn ook vrijgegeven.


Letterman keert terug voor tweede seizoen

De rentree van David Letterman zal toch langer duren dan één seizoen. De talkshowhost zou eenmalig aan de slag gaan voor Netflix, maar het succes van zijn show My Next Guest Needs No Introduction zorgt ervoor dat er een tweede seizoen komt.


Stranger Things ‘Max’ in horrorfilm Eli

Sadie Sink hebben we leren kennen als Max in Stranger Things. Komend jaar zal ze te zien zijn in Eli. Deze horrorfilm heeft Sink in de hoofdrol, samen met Lily Taylor. De productie ligt in handen van Ciarán Foy, bekend van onder meer The Sinister 2. De film wordt in 2019 verwacht.


Magic for Humans keert terug

Magic for Humans krijgt een vervolg. Justin Willman lanceerde de magieserie dit najaar en daar blijft het niet bij. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zal verschijnen in 2019.


De lijst van januari is bekend

Met de feestdagen voor de deur heeft Netflix al vroeg bekendgemaakt welke titels we in de eerste weken van januari 2019 mogen verwachten. De lijst van december is al fijn, januari begint zoals ieder jaar gelijk fantastisch op de eerste dag. Dan gaan er namelijk heel wat nieuwe rechten in.


Rechercheur klaagt Making a Murderer-makers aan

Een opvallende wending in de zaak rondom Steven Avery en Brendan Dassey. Eén van de rechercheurs heeft namelijk de makers van Making a Murderer aangeklaagd wegens smaad. Het gaat om Andrew Colborn, die vindt dat hij valselijk wordt beschuldigd te hebben geknoeid met bewijsmateriaal. De aanklacht is qua timing opmerkelijk, omdat het eerste seizoen van de documentaireserie al twee jaar geleden verscheen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: