Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 51 2016

Netflix Nieuwsflits

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

App voor VR-bril van Google gelanceerd door Netflix

Netflix heeft een applicatie uitgebracht waarmee het mogelijk wordt om video’s op een virtueel scherm te kijken via de VR-bril Daydream van Google. De applicatie brengt de gebruiker in een soort bioscoopruimte waarin rondgekeken kan worden. De video wordt vervolgens op een virtueel scherm afgespeeld. De applicatie is helaas nog lang niet voor iedereen te gebruiken. Momenteel is de applicatie officieel nog niet in België beschikbaar en daarnaast werkt deze app alleen op de Google Pixel-smartphone.


Januari 2017 op Netflix: Homeland, Luther en Bates Motel

Nog maar een kleine twee weken en 2017 is al daar, op Netflix wordt dat direct een groot feest. Met name de allereerste dag van het nieuwe kalenderjaar belooft nog eens vuurwerk te worden met diverse nieuwe seizoenen van topseries. Wat te denken van Homeland, Bates Motel en Luther. Het is nog maar het topje van de ijsberg, want 2017 gaat fantastisch beginnen.


Ultimate Beastmaster komt eraan

Netflix heeft opnieuw een opvallende naam aan zich weten te binden. Sylvester Stallone heeft namelijk een contract getekend bij de streamingdienst. We gaan de robuuste acteur niet teruggezien als Rocky Balboa of John Rambo. Stallone gaat namelijk een programma presenteren genaamd The Ultimate Beastmaster. En daarin gaat hij op zoek naar The Beast. Deze spelshow begint op vrijdag 24 februari. Check alvast de eerste beelden.


Het Grote Netflix Onderzoek 2016

Het jaar 2016 is alweer bijna voorbij. Een jaar waarin de Netflix Originals sneller kwamen dan ooit. Netflix is inmiddels een begrip in België en we beginnen allemaal voorzichtig te bingeviewen. Maar hoe kijken jullie als actieve gebruikers tegen Netflix aan? Wij, van de fansite NetflixInBelgië.be, zijn benieuwd naar jouw mening over Netflix en de manier waarop je er gebruik van maak


Tweede seizoen van Shooter aangekondigd

Op Netflix verschijnt er vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering van Shooter. Deze serie wordt momenteel in Amerika uitgezonden en gaat over een ex-marinier die een moordaanslag op de president probeert te voorkomen, maar vervolgens zelf verdachte wordt. Shooter de serie is een succes en inmiddels is er ook een tweede seizoen besteld door USA Network, dat de serie in Amerika naar de kijker brengt. Wanneer seizoen 2 van Shooter moet beginnen is nog niet bekend.


Amazon Prime Video als nieuwe concurrent

Het is druk op de streamingdienstmarkt. In de Verenigde Staten heeft Netflix een aantal grote concurrenten met Hulu, Amazon en HBO. Nu is Amazon met Prime Video ook de wereld in getrokken. Afgelopen week lanceerde de streamingdienst van Amazon in 200 landen, waaronder ook België. Het aanbod van Prime Video blijkt nog niet zo groot te zijn bij de lancering, zo blijkt op deze Nederlandse informatiesite.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?