Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Good Girls • Top Boy • Nicolas Cage

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid voor Good Girls seizoen 4

Good Girls keert binnenkort terug voor een vierde seizoen en in dat vierde seizoen gaan we kennis maken met Jonathan Silverman. De acteur, bekend van No Good Nick en Salvation, kruipt in de rol van Dave. Hij wil er alles aan doen om de Good Girls neer te halen.


Opnames Top Boy seizoen 2 van start gegaan

De camera’s draaien dan eindelijk. Het heeft even geduurd, maar de opnames van het tweede seizoen van Top Boy zijn eindelijk van start gegaan. De start daarvan liep grote vertraging op door de uitbraak van het coronavirus. Met onderstaande video werd het nieuwe seizoen aangekondigd.


Tiny Pretty Things: Kruising tussen Black Swan en Pretty Little Liars

De release van Tiny Pretty Things staat voor de deur. Netflix voegt op 14 december het complete eerste seizoen van de nieuwe dramaserie toe aan het aanbod. Nu al wordt de serie gezien als een soort kruising tussen Black Swan en Pretty Little Liars. In aanloop naar de release is de officiële trailer alvast gelanceerd.


Nicolas Cage presenteert nieuwe Netflix-serie

Nicolas Cage gaat aan de slag met een nieuwe serie op Netflix. In de unscripted komedieserie History of Swear Words gaat hij samen met experts op onderzoek uit wat betreft verschillende scheldwoorden. De serie kent zes afleveringen en wordt op 5 januari gelanceerd op Netflix.


Ook Prison Break verdwijnt spoedig van Netflix

Nu het einde van het jaar steeds dichterbij komt, wordt ook steeds meer duidelijk van welke films en series we nog dit jaar afscheid moeten nemen van Netflix. Na de waslijst van afgelopen dinsdag heeft nu ook Prison Break zich bij de lijst gevoegd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?