Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Audrie & Daisy • Feel Good • Queen Latifah

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ook Moeder Daisy uit Audrie & Daisy stapt uit het leven

Melinda Coleman heeft zichzelf van het leven beroofd. Melinda raakte in 2018 haar zoon Tristan kwijt bij een auto-ongeluk en dit jaar besloot haar dochter Daisy uit het leven te stappen. Daisy is eerder te zien geweest in Audrie & Daisy waarin we zagen hoe Daisy op veertienjarige leeftijd seksueel werd aangevallen. Over het overlijden van Melinda wordt geschreven: “Haar oneindige verdriet was groter dan ze aankon deze dagen.”


Netflix vernieuwt Feel Good voor tweede en laatste seizoen

Feel Good gaat terugkomen voor een tweede seizoen. De dramatische komedieserie is namelijk vernieuwd voor een tweede seizoen, maar daarbij werd ook meteen aangegeven dat het het slotseizoen wordt. In de serie volgen we stand-upcomedian Mae Martin die de uitdagingen van een nuchter leven aangaat tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.


25 Beste en leukste Kerstfilms op Netflix

De kerstdagen staan voor de deur en er iets niets leukers om alvast in de stemming te komen met een kerstfilm. We hebben dan ook de beste en leukste kerstfilms op Netflix voor je op een rij gezet.


Queen Latifah pakt rol in thriller End of the Road

Queen Latifah heeft een rol te pakken in de nieuwe Netflix-thriller End of the Road. Daarnaast gaat ze aan de slag als uitvoerend producent van het project. In de thrillerfilm volgen we Brenda die sinds kort weduwe is. Ze besluit haar familie mee te nemen naar New Mexico. In de woestijn zitten ze volledig geïsoleerd tot ze doelwit worden van een mysterieuze moordenaar.


Verwijderalarm: Waslijst aan grote series; één alsnog verlengd

Het Netflix Verwijderalarm in december is heftig. Er staan heel veel grote series op de lijst om te gaan verdwijnen en de komende dagen ook al een aantal films. Wel is er ook goed nieuws, want van één serie zijn de rechten toch verlengd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?