Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Golden Globes • The Irishman • Kijkcijfers

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix domineert bij Golden Globe nominaties

Netflix heeft uitstekende zaken gedaan bij de nominaties van de Golden Globes. De streamingdienst sleept maar liefst 34 nominaties in de wacht. Daarbij scoorde het zeventien nominaties voor films en zeventien nominaties voor series. Onder meer The Crown, Unbelievable, The Irishman en Marriage Story deden goede zaken. Andere titels die kans maken op een prijs zijn onder meer The Two Popes, The Politician en Dolemite is My Name.


Kijkcijfers The Irishman naar buiten gebracht

Netflix heeft de kijkcijfers van The Irishman bekendgemaakt in de eerste zeven dagen na zijn release. Wereldwijd werd de film in de eerste zeven dagen na zijn release door 26,4 miljoen Netflix-accounts bekeken. Daarnaast deed de film ook goede zaken bij de Golden Globe nominaties. Daar werd het in vijf verschillende categorieën genomineerd.


Releasedatum laatste tien afleveringen The Ranch op Netflix bekend

Netflix heeft aangekondigd wanneer we aan de slag kunnen met de laatste afleveringen van The Ranch. De laatste tien afleveringen van de sitcom worden op vrijdag 24 januari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee komt ook gelijk een eind aan de reeks.


Netflix gaat meer kijkcijfers bekendmaken

Netflix wil meer naar buiten brengen wat betreft zijn kijkcijfers. Scott Stuber liet aan Variety weten dat het meer inzage wil geven wat betreft de kijkcijfers. “Je gaat meer cijfers van ons zien, meer duiding over wat werkt en wat niet. Want we erkennen dat dat belangrijk is. Voor de creatieve wereld, voor de pers. Het is op meerdere vlakken belangrijk. Dus die kant willen we als bedrijf op.”


The Christmas Chronicles in 2020 terug voor tweede deel

The Christmas Chronicles keert in 2020 terug voor een vervolg. Het eerste deel van de kerstfilm verscheen in 2018 en groeide binnen no time uit tot een ware familiefilm. Nu is bekend geworden dat Kurt Russell terugkeert als kerstman voor een tweede deel.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?