Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Narcos Mexico • Ted Bundy • Woody Harrelson

Ted Bundy Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast compleet; opnames Narcos Mexico 2 begonnen

Diego Luna zal terugkeren voor het tweede seizoen van Narcos: Mexico. Hier was wat twijfel over ontstaan, maar deze heeft Netflix nu weggehaald. Behalve de rentree van Luna zal Scoot McNairy aan de cast worden toegevoegd. Daarvoor komt hij gelijk in actie, want de productie is al begonnen in Mexico City.


Op deze data keren series terug uit hun winterslaap

Met de Kerstdagen voor de deur gaan alle wekelijkse series in een (korte) winterslaap. Tijdens de feestdagen hebben de televisiezenders in de Verenigde Staten andere programmeringen, waardoor de series stilliggen. Netflix is afhankelijk van de uitzendschema’s in Amerika en kan de episodes dus ook pas weer uitzenden als het verder gaat.


Cast verfilming De Brief voor de Koning compleet

De serie The Letter for the King is een verfilming van het Nederlandse boek De Brief voor de Koningg van Tonke Dragt. De serie was al aangekondigd, nu is ook de cast bekend. Onder meer Amir Wilson, Ruby Serkis, Nathanael Saleh en Thaddea Graham zijn gecontracteerd.


Twee grote filmproducties op komst

In de aankomende maanden zal Netflix met een aantal grote filmproducties komen. Eind januari is het raak voor Black Earth Rising met in de hoofdrol Michaela Coel en John Goodman. Eind maart komt The Highwaymen met onder meer Woody Harrelson in de hoofdrol.


Oudejaarsavond brengt concert Taylor Swift

Taylor Swift zal voor het slotstuk van 2018 gaan zorgen op Netflix. Op haar 29ste verjaardag heeft ze bekendgemaakt dat haar Reputation Stadium Tour op Oudejaarsavond op de streamingdienst zal verschijnen.


Docuserie over Ted Bundy

Aan truecrime documentaireseries deze maanden geen gebrek op Netflix. Hebben we net het tweede seizoen van Making a Murderer achter onze kiezen, deze week komt The Innocent Men. In januari wordt één van de meest besproken seriemoordenaars ooit belicht in Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: