Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames Extraction 2 van start, cast One Piece bekend

De opnames van het tweede deel van Extraction zijn van start gegaan. Daarvoor keert Chris Hemsworth terug in de hoofdrol van Tyler Rake. Ondertussen is ook de cast voor de live action serie van One Piece bekendgemaakt en zijn de eerste beelden van de thriller The Silent Sea verschenen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Extraction 2 van start gegaan

Er komt een tweede deel van Extraction aan. De productie van deel 2 is nu officieel van start gegaan. Chris Hemsworth vertolkt daarin opnieuw de rol van Tyler Rake die voor een nieuwe dodelijke missie komt te staan.


Cast live action serie One Piece bekendgemaakt

One Piece krijgt een live action serie. Na het grote succes van de animeserie mogen we ons binnenkort ook verheugen op een live action serie. De cast daarvan is nu bekend. De rol van Monkey D. Luffy gaat vertolkt worden door Iñaki Godoy. Emily Rudd is Nami, Roronoa Zoro is Mackenyu, Taz Skyler is Sanji en Jacob Gibson is Usopp. Een releasedatum voor de serie is nog niet bekend.


Virgin River-ster Mel deelt grote update over seizoen 4

Alexandra Breckenridge heeft een grote update gegeven over het aanstaande vierde seizoen van Virgin River. Breckenridge is de vertolker van Mel Monroe, het hoofdpersonage van de romantische dramaserie. De opnames blijken te zijn afgerond.


Eerste beelden thriller The Silent Sea verschenen

De eerste beelden van The Silent Sea zijn een feit. De thriller komt op 24 december naar Netflix en draait om een missie van 24 uur op de maan waarin ruimteverkenners proberen om monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit. Het is opnieuw een Koreaanse serie, na de grote successen van Squid Game en My Name.

Cast That ’90s Show bekend; opnames bijna van start

De cast van That ’90s Show heeft vorm gekregen. Het was al bekend dat veel gezichten uit de originele sitcom That ’70s Show terug zullen keren, al dan niet in grote of kleine bijdrages. Nu zijn ook de nieuwe personages bekendgemaakt.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?