Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Queen Sono • Unlikely Murderer • Heartbreak High

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Queen Sono krijgt toch geen tweede seizoen

Queen Sono was eerder nog vernieuwd voor een tweede seizoen op Netflix, maar dat gaat nu dus toch niet gebeuren. De Zuid-Afrikaanse serie komt al na één seizoen ten einde vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De opnames van het tweede seizoen kunnen namelijk nog altijd niet plaatsvinden en dat heeft Netflix ertoe gezet om de reeks toch te annuleren.


Netflix bestelt nieuwe true crime serie The Unlikely Murderer

Fans van true crime series mogen zich opmaken voor een nieuwe serie. Netflix heeft namelijk een nieuwe Scandinavische serie besteld die gebaseerd is op de bestseller boeken van Thomas Petterson. In een vijfdelige crime dramaserie wordt het verhaal verteld van Olof Palme. De Zweedse minister-president werd in 1986 vermoord en nog altijd is niet bekend wie er achter de moord zit. The Unlikely Murderer wordt in 2021 gelanceerd.


Virgin River seizoen 3: Dit mogen we verwachten

Virgin River seizoen 2 heeft fans van de serie achtergelaten met heel wat vragen. Het tweede seizoen eindigde niet met één cliffhanger, maar met maar liefst drie cliffhangers. Showrunner Sue Tenney heeft zich in een uitgebreid interview uitgelaten over hoe het nu verder moet met Jack, Doc en Preacher in het derde seizoen van de romantische dramaserie.


Netflix maakt reboot van Heartbreak High

Nadat Netflix afgelopen week de zes seizoenen van Heartbreak High lanceerde, is nu ook duidelijk geworden dat de streamingdienst met een reboot komt van de Australische tienerserie. De reboot wordt in 2022 op Netflix verwacht terwijl de opnames volgend jaar van start gaan in Sydney. De cast is grotendeels vernieuwd en de reboot gaat acht afleveringen tellen.


Firefly Lane met Katherine Heigl onderweg naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe dramaserie aangekondigd. Het gaat om Firefly Lane dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Kristin Hannah. Naast de releasedatum zijn nu ook de eerste beelden alvast vrijgegeven. Dit kan zomaar de volgende romantische dramahit worden na Virgin River.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?