Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Riverdale • Final Space

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Riverdale en Katy Keene krijgen toch crossover

De kogel is door de kerk… Er komt een crossover tussen Riverdale en spin-off-serie Katy Keene. Het is Veronica die een uitstapje maakt naar New York City, terwijl Katy Keene later de omgekeerde weg behandelt.


Lucifer krijgt weer Ladies Night aflevering

Het laatste seizoen van Lucifer is in aantocht. In aanloop naar de release van de laatste nieuwe afleveringen van de reeks, wordt langzaam aan steeds meer duidelijk over het slot. Zo is nu bekend geworden dat de serie weer een Ladies Night aflevering krijgt. Een eerste foto daarvan is hieronder te bekijken.


La Casa de Papel seizoen 4 releasedatum bekend

De releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4 is bekend. Momenteel vindt in Brazilië een Comic Con plaats en daar werd duidelijk wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de Spaanse Netflix Original. Op 3 april 2020 is het zover. Daarmee moeten we overigens wel langer wachten dan eerder gedacht.


Maker Final Space verklapt komst derde seizoen

Final Space krijgt een derde seizoen op Netflix. Maker Olan Rogers heeft de laatste tijd meermaals op Twitter door laten schemeren dat er gewerkt wordt aan een vervolg. Zo blijkt het werk aan de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen al te zijn begonnen.


Documentaire over David Attenborough onderweg naar Netflix

David Attenborough krijgt zijn eigen documentaire op Netflix. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een indrukwekkend kijkje in de 65-jarige carrière van Attenborough als televisiemaker en natuurkenner. De docu moet in de lente van 2020 verschijnen. “Ik heb een buitengewoon leven gehad, en ik begin me dat nu pas te realiseren”, vertelde Attenborough. De docu krijgt de naam: David Attenborough: A Life on Our Planet en verschijnt eerst in bioscopen voordat hij naar Netflix komt.


Trailer slotseizoen Homeland verschenen

De release van het achtste seizoen van Homeland laat even op zich wachten, maar eindelijk kunnen we aan de slag met de officiële trailer van het seizoen. Carrie Mathison en Saul Berenson keren terug voor een laatste seizoen in het slotseizoen van de reeks van Showtime.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?