Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things • Riverdale • Lucifer

Shadow Monster Stranger Things

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Titels episodes Stranger Things vrijgegeven

Het wachten tot de zomer, waarin we eindelijk aan de slag mogen met het derde seizoen van Stranger Things, duur lang. De tussentijd biedt ons wel de kans om al volop te speculeren wat er gebeuren gaat. Zeker nu Netflix weer nieuwe informatie heeft vrijgegeven. Het derde seizoen bestaat uit acht afleveringen en de titels van de episodes zijn bekend.


Wie wint de Beaudelaires of Count Olaf?

Het slotstuk van A Series of Unfortunate Events staat voor de deur. Netflix voegt op 1 januari het derde en laatste seizoen toe aan het aanbod. De vraag is dan ook wie er met de erfenis vandoor gaat. De Beaudelaire wezen of Count Olaf? De trailer van het slotseizoen is nu vrijgegeven.


Oeps! Foutje Riverdale valt fans op

Fans hebben een grote fout opgemerkt in aflevering 7 van het derde seizoen van Riverdale. De steekwond die Archie had opgelopen in de gevangenis en het litteken van Gryphons and Gargoyles ‘sacrifice’ waren plots verdwenen van zijn lichaam.


Eerste Afrikaanse Original op komst

Eind december komt met Tideland de eerste Australische Netflix-serie. Vanaf dat moment is er nog maar één continent zonder eigen Netflix-productie, al komt daar spoedig verandering in. De serie Queen Sono zal de allereerste Afrikaanse serie worden. Het zal gaan om een spionagereeks, met de Zuid-Afrikaanse Pearl Thusi in de hoofdrol.


Deze titels komen in tweede helft van december

Het einde van 2018 is nabij en zo is het dan ook tijd voor het laatste overzicht van nieuwe titels op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt wat we zoal mogen verwachten in de laatste vijftien dagen van het kalenderjaar.


Opnames Lucifer afgerond

Naast de titels van de afleveringe van Stranger Things zijn ook de episodes van Lucifer seizoen 4 bekendgemaakt. In Vlaanderen zijn we nog aan het wachten op het derde seizoen, doordat rechten elders liggen zijn deze nog niet op de streamingdienst verschenen. Dat zal binnenkort wel het geval zijn, waarop de serie vanaf het vierde seizoen een Netflix Original is. Daarbij is het geen toeval dat één van de episodes Save Lucifer heet.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: