Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • On My Block • The Formula

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Riverdale-actrice Vanessa Morgan bevallen van kindje

Vanessa Morgan is de trotse moeder geworden van een zoontje. De actrice is afgelopen weeked bevallen van haar eerste kindje. Riverdale-fans kennen Morgan beter als Toni Topaz. Bij de bevalling was ook Michael Kopech aanwezig, ondanks dat Michael en Vanessa een paar dagen na de bekendmaking van de zwangerschap lieten weten dat ze gingen scheiden.


On My Block keert terug voor slotseizoen

Goed nieuws voor de fans van On My Block. De serie krijgt namelijk nieuwe afleveringen. De komedieserie keert nog één keer terug voor tien nieuwe afleveringen. Daarna is het officieel klaar voor de serie. Het is nog onduidelijk wanneer het slotseizoen van On My Block op Netflix verschijnt.


Lupin deel 2 in de zomer op Netflix

Het eerste deel van Lupin liet ons achter met een flinke cliffhanger. Gelukkig weten we nu wanneer we verder kunnen met de Franse hitserie. Netflix heeft tenslotte bekendgemaakt dat in de zomer van 2021 het tweede deel van de reeks verschijnt. Op welke datum dat gaat gebeuren, is nog niet bekendgemaakt.


Netflix kondigt thrillerfilm The Formula aan

Netflix gaat aan de slag met een nieuwe thrillerfilm genaamd The Formula. De film speelt zich af in een fictieve Formule 1-paddock waarin het draait om een Amerikaanse Formule 1-coureur. Hij raakt betrokken bij de maffia als hij als bestuurder van een vluchtauto zijn familie moet redden. Het is nog onduidelijk wanneer de film verschijnt.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in januari

De eerste maand van 2021 zit er alweer op. Door alle omstandigheden is er heel wat afgekeken op Netflix, maar wat waren daarbij de absolute favorieten? Je voelt het al aankomen, onze maandelijkse vraag dient zich weer aan!

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?