Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Klaus • Avatar • Leonard Bernstein

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Klaus wint prijs na prijs bij Annie Awards

Klaus heeft goede zaken gedaan bij de Annie Awards. De animatiefilm was tijdens de afgelopen kerstdagen een groot succes op Netflix en dat bleek ook wel bij de uitverkiezing. Klaus werd in zeven categorieën genomineerd bij de Annie Awards en nam in al die categorieën ook een prijs mee naar huis. Daarmee scoorde het veel beter dan Frozen 2 (twee prijzen) en Missing Link (geen prijs).


Live-action Avatar: The Last Airbender nog dit jaar naar Netflix

Het ziet ernaar uit dat het lange wachten op de release van de live-action van Avatar: The Last Airbender bijna voorbij is. Inmiddels is namelijk bekend geworden dat de live-action remake later dit jaar bij de streamingdienst moet verschijnen. Een precieze releasemaand is niet bekend, maar nu Netflix bij de titel het jaartal 2020 heeft ingevuld lijkt dat sowieso nog dit jaar te gaan gebeuren.


Baptiste (spin-off The Missing) keert terug voor seizoen 2

Er komt een nieuw seizoen aan van Baptiste. De spin-off van The Missing werd op 17 juni 2019 toegevoegd aan het aanbod van Netflix als een derde seizoen van The Missing. Nu is duidelijk dat er een tweede seizoen is besteld van de spin-off.


Film over Leonard Bernstein van Bradley Cooper komt naar Netflix

Op Netflix kunnen we binnenkort aan de slag met een gloednieuwe film over componist Leonard Bernstein. Bradley Cooper boekte vorig jaar grote successen met zijn film A Star is Born en werkt nu aan een film over Bernstein die van Paramount naar Netflix verhuist. De film wordt geproduceerd door Martin Scorsese en Steven Spielberg en neemt ons mee in dertig jaar van het leven van Bernstein, met onder meer zijn relatie met Felicia Montealegre.


De Netflix-series die in 2020 stoppen op een rijtje

Dit jaar moeten we afscheid nemen van een aantal Netflix Originals. De streamingdienst heeft van tevoren al aangegeven dat een aantal series geen extra seizoenen meer krijgen. In 2020 krijgen de schrijvers de kans om hun serie af te sluiten. Met onder meer Lucifer, 13 Reasons Why en The Ranch.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?