Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Reborn • F is for Family • She-Ra

Sandra Bullock Bird Box

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bullock en McKay maken nieuwe superheldenfilm

Sandra Bullock en Chris McKay gaan samen aan de slag met een gloednieuwe superheldenfilm. Bullock kennen we al van Bird Box, maar klaar is ze zeker nog niet. Met McKay werkt ze nu aan de film Reborn, één van de titels waar Netflix mee aan de slag kan gaan doordat het de rechten heeft van Mark Millars Millarworld.


Tweede seizoen She-Ra aangekondigd

She-Ra and the Princesses of Power krijgt een vervolg. Netflix ging aan de slag met een reboot van de serie uit de jaren ’80 en nu weten we dat er ook een vervolg komt. Seizoen 2 wordt op 26 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix.


The Stranger volgende Coben-serie op Netflix

Netflix gaat meer limited series maken. De streamingdienst heeft vorig jaar de rechten aangekocht om de boeken van Harlan Coben te mogen verfilmen. Nadat Safe een groot succes is geworden, is nu bekend wat de tweede productie wordt: The Stranger. In de achtdelige thrillerserie is een hoofdrol weggelegd voor Richard Armitage.


Serie gebaseerd op Resident Evil op komst

Op Netflix mogen we binnenkort een serie verwachten die gebaseerd is op de spellen van Resident Evil. Het Duitse productiebedrijf Constantin Film zorgt voor de uitwerking van de serie. De mysteries en actie scenes die we kennen uit de spellen, mogen we terug verwachten in de serie.


F is for Family krijgt vierde seizoen op Netflix

F is for Family kan rekenen op een nieuw seizoen bij Netflix. De serie is inmiddels officieel verlengd, maar een releasedatum voor het vierde seizoen is nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat we de animatieserie waarin het draait om de familie Murphy pas in 2020 terug hoeven te verwachten.


Releasedatum Suits seizoen 7 nu al bekend

De releasedatum van het zevende seizoen van Suits is nu al bekend. Terwijl afgelopen week de resterende afleveringen van seizoen 6 zijn toegevoegd aan het aanbod van Netflix, weten we nu al dat seizoen 7 op 12 juli verschijnt. Het is nog onduidelijk of het seizoen op Netflix in twee delen wordt gesplitst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: