Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Sandman • Shadow & Bone • Too Hot To Handle

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast The Sandman bekendgemaakt door Netflix

De nieuwe Netflix-serie The Sandman krijgt steeds meer vorm. Zo is inmiddels de cast bekend gemaakt van de serie van Neil Gaiman. Gwendoline Christie en Charles Dance uit Game of Thrones vertolken de rollen van respectievelijk Lucifer en Roderick Burges, Tom Sturridge (Sweetbitter) speelt Dream. Andere rollen zijn er voor Vivienne Acheampong als Lucienne, Boyd Holbroek als The Corinthian en Asim Chaudhry als Sanjeev Bhaskar. De serie is gebaseerd op de stripboekenreeks van Gaiman.


Too Hot To Handle krijgt twee nieuwe seizoenen

Goed nieuws voor de fans van Too Hot To Handle. De realityserie krijgt minimaal twee nieuwe seizoenen op Netflix. Voor het tweede en derde seizoen wordt geberuik gemaakt van nieuwe locaties. Mexico is ingeruild voor de Turks en Caicoseiland. Wanneer we met de nieuwe seizoenen aan de slag kunnen, is nog onduidelijk. In het diepste geheim zou alles al zijn opgenomen.


Undercover-ster Tom Waes hint naar spin-off rond Bob

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan alweer het derde seizoen van Undercover. Terwijl we in België nog wachten op de release van het tweede seizoen op Netflix, zit men ondertussen niet stil. Daarbij krijgt hoofdrolspeler Tom Waes mogelijk ook nog eens een spin-off rond zijn personage.


Shadow & Bone wordt nieuwe fantasyserie op Netflix

Vanaf 23 april kunnen we op Netflix aan de slag met de fantasyserie Shadow & Bone. De serie brengt ons in de wereld van Grashaverse. In aanloop naar de release van de serie heeft Netflix nu de eerste beelden gelanceerd. Hieronder krijg je alvast een glimp van de kaartenmaker die over een buitengewone gave beschikt om haar land te kunnen beschermen, maar er is ook gevaar.


Crime Scene-reeks start met The Vanishing at the Cecil Hotel

Netflix heeft een nieuwe true crime documentairereeks aangekondigd. Het gaat om Crime Scene waarbij we in ieder seizoen mee worden genomen naar een nieuwe zaak. In de eerste zaak draait het om The Vanishing at the Cecil Hotel. De serie gaat in februari van start.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?