Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Umbrella Academy • Dwayne Johnson • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Umbrella Academy van Netflix krijgt eigen making off boek

Dark Horse heeft een boek aangekondigd waarmee het een kijkje achter de schermen geeft van The Umbrella Academy. In The Making of The Umbrella Academy krijgen we een kijkje achter de schermen met foto’s en commentaar over de serie. Het boek komt op 7 juli 2020 beschikbaar.


Opnames film Dwayne Johnson begonnen

Dwayne Johnson heeft bevestigd dat de opnames van de nieuwe Netflix-film Red Notice zijn begonnen. De actiekomediefilm heeft rollen voor Gal Gadot en Ryan Reynolds. Dat de film nu toch tot stand komt, is verrassend. Want eerder lagen de rechten in handen van Universal, maar dat heeft het project uiteindelijk laten schieten. Nu gaat Netflix ermee aan de slag.


To All The Boys: P.S. I Still Love You trailer en releasedatum

Het tweede deel van de drieluik van To All The Boys I’ve Loved Before heeft een nieuwe trailer. De zoetsappige film zal Valentijnsdag op gaan fleuren, want twee dagen voor deze dag is het raak. Op 12 februari 2020 is To All The Boys: P.S. I Still Love You te zien op Netflix.


Netflix kondigt animefilm The Witcher aan

De geruchten blijken waar… Netflix werkt aan een animefilm van The Witcher. We moeten tenslotte lang wachten op het tweede seizoen van de serie, maar ondertussen wordt wel gewerkt aan The Witcher: Nightmare of the Wolf. Daarin worden we meegenomen naar nieuwe bedreigingen voor het Continent. De studio achter Legend of Korra werkt aan de animefilm. Een releasedatum is nog niet bekend.


Meer abonnees naar Netflix in laatste kwartaal 2019

Netflix heeft in het laatste kwartaal van 2019 goede zaken gedaan. De streamingdienst haalde liefst negen miljoen nieuwe abonnees binnen. Daarmee heeft het 1,5 miljoen nieuwe klanten meer opgeleverd dan eerder gedacht. Voor het eerste kwartaal van 2020 worden zeven miljoen nieuwe abonnees verwacht.


Franse horrorserie Marianne na één seizoen geannuleerd

Verrassend nieuws vanuit Netflix. De streamingdienst heeft besloten om de Franse horrorserie Marianne al na één seizoen te annuleren. Dat terwijl de reeks juist wel goed werd ontvangen toen hij in september 2019 werd gelanceerd op de streamingdienst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?