Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Vikings: Valhalla • You • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix maakt cast bekend voor Vikings: Valhalla

Fans van Vikings kijken al enige tijd reikhalzend uit naar de sequel die Netflix heeft aangekondigd. Inmiddels is meer bekend over de serie, want de cast is onthuld. Sam Corlett (Chilling Adventures of Sabrina), Frida Gustavsson (Swoon), Leo Suter (The Liberator), Bradley Freegard (Keeping Faith), Jóhannes Jóhannesson (Cursed), Laura Berlin (Immenhof – The Adventure of a Summer), David Oakes (The Pillars of the Earth) en Caroline Henderson (Tuya Siempre) worden vaste gezichten. Pollyanna McIntosh en Asbjørn Krogh Nissen zijn binnengehaald als terugkerende gezichten. Een releasedatum voor de spin-off is nog niet bekend.


Scott Michael Foster pakt rol in derde seizoen You

Netflix heeft bekendgemaakt dat Scott Michael Foster een rol heeft in You seizoen 3. De acteur was eerder al te zien als Nathaniel Plimpton III in Crazy Ex-Girlfriend. Foster krijgt de rol van Ryan, een tv-verslaggever. Hij kent een verleden met aardig wat verslavingen. Ryan heeft aardig wat geheimen en dat gaat vast voor problemen zorgen.


Verwijderalarm: 83 films en series gaan niet mee naar februari

Er is weer een forse opruiming aanstaande op Netflix. Op de slotdagen van januari zullen namelijk liefst 83 films en series uit het aanbod verdwijnen. Voor de eerste dagen van februari zijn er inmiddels ook al een aantal kinderseries bekend die mogelijk zullen sneuvelen.


Eerste castlid voor The Witcher spin-off onthuld

Jodie Turner-Smith is de eerste naam die bekend is gemaakt voor The Witcher spin-off. De actrice kruipt voor The Witcher: Blood Origin in de huid van Éile. Ze krijgt de rol van een woeste krijger met de stem van een godin. De spin-off wordt een limited serie.


The Blacklist nu al vernieuwd voor negende seizoen

The Blacklist is razendsnel vernieuwd voor een negende seizoen. Net nadat de uitzendingen van het achtste seizoen zijn begonnen in de Verenigde Staten is duidelijk geworden dat er al een negende seizoen is besteld. De avonturen van Raymond Redding gaan dan ook verder.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?