Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: SAG Awards • The Circle • Home for Christmas

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix sleept twee SAG Awards in de wacht

Netflix heeft twee SAG Awards in de wacht gesleept. De streamingdienst was met meerdere titels genomineerd voor een prijs. Zo maakte onder meer The Irishman, The Kominsky Method, Marriage Story en The Crown kans op een prijs. Uiteindelijk waren het The Crown en Marriage Story die ook daadwerkelijk een prijs in de wacht sleepten. The Crown in de categorie dramaserie en Laura Dern als beste vrouwelijke actrice in een bijrol.


Kijkers hebben fanfavoriet The Circle gekozen

Netflix lanceerde eerder dit jaar een gloednieuwe realityserie onder de naam The Circle. Daarin mochten kijkers bepalen wie hun fanfavoriet was. De winnares is inmiddels bekend. Sammie is door de kijkers thuis gekozen als winnares en verdient daarmee 10.000 Amerikaanse dollar.


Nieuwe Harlan Coben-thriller The Stranger heeft trailer

Harlan Coben is voor Netflix aan de slag gegaan met een nieuwe verfilming van één van zijn boeken. Na het grote succes van Safe kunnen we later deze maand aan de slag met The Stranger, een bloedstollende thriller waar inmiddels de eerste officiële trailer van verschenen is.


Tweede seizoen Home for Christmas besteld

Het verhaal van Home for Christmas is nog niet klaar. Netflix heeft namelijk een tweede seizoen besteld van de kerstserie. De scripts daarvan zijn al zo goed als klaar en de opnames gaan in maart van start. “Ik kijk al uit naar twee of drie scenes waarvan ik weet dat ze beschamend worden”, liet één van de castleden weten. Het tweede seizoen wordt tijdens Kerstmis 2020 op Netflix verwacht.


Heeft Netflix met No Te Puedes Esconder nieuwe Spaanse hit te pakken?

Netflix heeft een gloednieuwe Spaanse serie aangekondigd. De streamingdienst boekte in de afgelopen jaren grote successen met Spaanse series met onder meer La Casa de Papel, Vis a Vis en Elite. Nu mogen we ons opmaken voor de release van No Te Puedes Esconder, een Spaanse thrillerserie die op 24 januari verschijnt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?