Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Punisher • FYRE • Queer Eye

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Komen Daredevil en Kingpin naar The Punisher?

The Punisher zagen we eerder al terug in Daredevil, maar mogelijk gaan we Daredevil ook terugzien in The Punisher. De showrunner ziet graag dat het personage een plek krijgt in een eventueel derde seizoen van The Punisher, net als Kingpin. Of er een derde seizoen volgt, is zeer twijfelachtig na de recente annulering van drie Marvel-series.


Netflix lid geworden van Amerikaanse filmvakbond

De Motion Picture Association of America heeft er met Netflix een nieuw lid bij. De streamingdienst is de eerste partij die geen films produceert voor het witte doek, maar nu toch lid is van de Amerikaanse filmvakbond. Mogelijk hebben de veertien Oscar nominaties van Netflix een belangrijke rol gespeeld in de beslissing.


Suits houdt het na negen seizoenen voor gezien

Het einde van Suits is in zicht. Deze week is bekendgemaakt dat de hitserie na negen seizoenen stopt bij USA Network. De annulering zou onder meer te maken hebben met de teruggelopen kijkcijfers in Amerika nadat Meghan Markle de serie verliet.


Queer Eye voor derde seizoen naar Japan

Queer Eye vertrekt voor zijn derde seizoen naar Japan. Vier afleveringen van het derde seizoen worden opgenomen in het Aziatische land. De Fab Five gaat aan de slag om het leven van vier Japanse mannen en vrouwen met verschillende achtergronden en culturen te verbeteren. Het is nog niet duidelijk wanneer Queer Eye terugkeert voor zijn derde seizoen.


Inzamelingsactie voor Fyre-slachtoffer groot succes

De documentaire over het Fyre Festival is een groot succes op Netflix. Naar aanleiding van de documentaire is een crowdfundingsactie gestart voor Maryann Rolle, de restauranthoudster die veel jongeren opving en ze van eten voorzag. Ze bleef echter wel achter met meer dan 100.000 dollar schuld. Via de crowdfundingsactie is er nu al meer binnengehaald dan de totale kosten van de schuld.


Spin-off van Riverdale en Jane the Virgin in de maak

The CW heeft twee nieuwe spin-offs besteld. Zowel Riverdale als Jane the Virgin kunnen rekenen op een spin-off. In het geval van Riverdale gaat het om één over Katy Keene, terwijl die van Jane the Virgin over de boeken van Jane Villanueva gaat.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: