Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Dawson’s Creek • Anne with an E • Blood of Zeus

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dawson’s Creek begin 2021 op Netflix

Dawson’s Creek is in aantocht op Netflix. De serie, die tussen 1998 en 2003 werd uitgezonden in Amerika, verschijnt op 15 januari 2021 in zijn geheel op Netflix. Dat betekent dat we vanaf die dag liefst zes seizoenen kunnen bingewatchen.


Petitie Anne with an E bijna aan de 1,5 miljoen handtekeningen

Netflix lanceerde aan het begin van dit jaar het derde seizoen van Anne with an E. Daarmee zou de reeks worden afgesloten. Fans balen echter van de beslissingen en begonnen al snel een petitie om Netflix toch over te halen een vierde seizoen te bestellen. Een petitie om dat voor elkaar te krijgen heeft inmiddels al bijna 1,5 miljoen handtekeningen binnengehaald. Daarmee is het de grootste Netflix revival campagne ooit.


Topseries als Gossip Girl en The Big Bang Theory worden verwijderd

De schade wordt groot aan het einde van 2020 op Netflix. Er zullen namelijk maar liefst vijf grote series worden verwijderd op de streamingdienst. Het gaat daarbij onder meer om Gossip Girl, waar de afgelopen jaren al vaker wat om te doen is geweest.


Netflix bestelt meteen twee nieuwe seizoenen Blood of Zeus

Het eerste seizoen van Blood of Zeus is goed ontvangen op Netflix. De streamingdienst heeft er dan ook voor gekozen om meteen twee nieuwe seizoenen te bestellen van de succesvolle animeserie. Wanneer het tweede en derde seizoen uitkomen, is nog niet bekend.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 49

The Crown is onttroond. De serie over het Britse koningshuis staat niet langer op de eerste positie in de lijst met meest populaire titels. The Crown heeft die positie af moeten staan aan Virgin River dat in zijn eerste week meteen naar de top is geknald.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?