Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Locke & Key • AJ and the Queen • Michael Jordan

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe serie Locke & Key aangekondigd door Netflix

Netflix is aan het einde van het jaar al druk bezig met het aankondigen van nieuwe titels voor 2020. Een daarvan is Locke & Key dat op 7 februari 2020 wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De serie is gebaseerd op de bestsellende stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. In de serie draait het om drie Locke kinderen die in ‘Keyhouse’ magische sleutels vinden die een link lijken te hebben met hun overleden vader. Terwijl ze de waarheid proberen te achterhalen, blijkt een demon de jacht op ze geopend te hebben.


Netflix lanceert trailer AJ and the Queen

RuPaul zien we binnenkort in een gloednieuwe komedieserie. RuPaul is bekend uit RuPaul’s Drag Race, maar er komt meer aan. In AJ and the Queen zien we een nieuwe kant van de acteur. Samen met een bijdehante elfjarige verstekeling gaan ze met een busje Amerika door. Op 10 januari wordt de serie gelanceerd op Netflix.


Netflix kondigt thrillerserie Messiah aan

Netflix heeft een gloednieuwe thrillerserie aangekondigd voor een release begin 2020. Het gaat om Messiah, een serie die iets weg heeft van Homeland. In de reeks draait het om een mysterieuze man die de nieuwe messias lijkt te zijn. Maar is hij dat wel echt, of hebben we te maken met een oplichter?


Netflix en ESPN werken samen voor nieuwe Michael Jordan documentaire

Michael Jordan is een fenomeen in de basketbalwereld en over zijn carrière zijn al heel wat documentaires verschenen. Daar komt binnenkort een nieuwe serie bij, want Netflix en ESPN hebben de krachten gebundeld voor een docu. De documentaire heet The Last Dance en moet in de herfst van 2020 op Netflix verschijnen. We worden onder meer meegenomen in interviews met basketballers die met Michael gespeeld hebben.


Netflix test nieuwe functie om ‘Verder Kijken’ eenvoudig te verwijderen

Netflix test momenteel een nieuwe functie waarmee het makkelijker wordt om je kijklijst leeg te gooien. In de ‘Verder Kijken’ lijst staan ongetwijfeld een aantal titels die je nooit meer verder gaat kijken. Binnenkort kun je die mogelijk al vanaf je beginscherm verwijderen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?