Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: La Casa de Papel • Holidate • Home for Christmas

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Koreaanse La Casa de Papel aangekondigd

La Casa de Papel krijgt een Koreaanse uitvoering. De Spaanse serie is bij Netflix uitgegroeid tot een waar succes. Dat is ook in Korea opgevallen. Kim Hong-sun, eerder verantwoordelijk voor Voice, The Guest en Black, gaat dan ook aan de slag met een Koreaanse versie. De serie gaat twaalf afleveringen tellen en de releasedatum is nog niet bekend.


De bloopers van Holidate op een rijtje

Dit jaar heeft Netflix niet stilgezeten wat betreft het lanceren van nieuwe kerstfilms. Een daarvan is Holidate. Netflix heeft nu via zijn YouTube-kanaal een video gedeeld waarin we worden meegenomen naar de bloopers die hebben plaatsgevonden op de set.


Verwijderalarm: Forse start van december

Over het algemeen beginnen de maanden vrij rustig in het Netflix Verwijderalarm. Dat is ditmaal wel anders. December is altijd een drukke maand met nieuwe films en series, tegelijkertijd gaan er daardoor inmiddels ook flink wat titels verdwijnen. De teller staat in dit alarm al op negentien.


Officiële trailer Home for Christmas seizoen 2 gelanceerd

Vanaf 18 december kunnen we op Netflix aan de slag met het tweede seizoen van Home for Christmas. Johanne komt voor heel wat nieuwe uitdagingen te staan. Ze start een nieuwe veelbelovende relatie, terwijl ze ondertussen worstelt met nieuwe buren, ex-vriendjes en haar moeilijke familie.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in november

Het einde van 2020 komt in zicht, want november zit er alweer op. Tijd om te bepalen wat voor jullie de beste nieuwkomers waren op Netflix. En dat kan wel eens vooral in de categorie nieuw seizoen én nieuwe film wel eens een hele zware strijd worden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?