Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Merry Happy Whatever • V Wars • Clickbait

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast wil graag tweede seizoen Merry Happy Whatever

Het verhaal van Merry Happy Whatever gaat mogelijk door. Als het aan de castleden ligt, komen er namelijk meer afleveringen van de kerst sitcom. Dennis Quaid reageerde op de mogelijke verlenging: “Ik hoop het, ik hoop het echt.” Ook Bridget Mendler kwam aan het woord. “Het leuke aan de feestdagen is dat je dingen kunt doen waar je normaal geen tijd voor hebt.” Mogelijk komen er dan ook nog nieuwe afleveringen van Merry Happy Whatever.


Hoofdrolspeler denkt al aan tweede seizoen V Wars

Adrian Holmes, een van de hoofdrolspelers van V Wars, denkt na over een tweede seizoen van V Wars. Hij zou graag een vervolg zien. “Absoluut, dat is echt een no-brainer. Ik zou het geweldig vinden om terug te keren en opnieuw in mijn rol te kruipen. Ik werk graag weer samen met Brad Turner, onze geweldige regisseur, en uiteraard met Ian. We hebben zo’n grote band met elkaar. Ik denk dat het jammer zou zijn als er geen nieuwe seizoen meer komt. Laten we hopen dat de reacties goed zijn.”


Alta Mar krijgt ook derde en vierde seizoen

Goed nieuws voor de fans van Alta Mar. De serie komt namelijk niet op korte termijn ten einde. Netflix heeft bekendgemaakt dat de reeks is verlengd voor een derde en vierde seizoen. Dat terwijl het tweede seizoen recent werd toegevoegd aan het aanbod.


Castleden nieuwe thrillerserie Clickbait bekend

Netflix werkt achter de schermen hard aan de gloednieuwe tech thrillerserie Clickbait. De serie telt in totaal acht afleveringen en laat het gevaar van social media zien en het verschil tussen het echte leven en het virtuele leven. Ook de eerste castleden zijn bekend met Betty Gabriel, Zoe Kazan, Adrian Grenier en Phoenix Raei.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in november

In november had je minimaal dertig procent van de stemmen nodig om een categorie te winnen. De grote favorieten maakten hun rol waar, met veel kersttitels hoog in de lijst. Zo is de eerste sitcom op Netflix met een kerstsausje gekozen tot de beste nieuwe serie van november.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?