Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Ellen • Christmas Chronicles • The Politician

The Christmas Chronicles Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ellen DeGeneres bijna terug op het podium

Ellen DeGeneres is vooral bekend vanwege haar talkshows, maar daarvoor stond ze altijd op het podium als stand-upkomiek. Ze keert voor Netflix terug in deze rol en de voorstelling Relatable zal nog dit kalenderjaar verschijnen. Er is nu ook een trailer gelanceerd.


Narcos: Mexico krijgt tweede seizoen

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Narcos: Mexico. Terwijl het eerste seizoen van de serie pas sinds 16 november te bekijken is bij de streamingdienst, is nu al duidelijk dat er ook een seizoen 2 volgt over de Mexicaanse drugsoorlog.


The Christmas Chronicles draait bizarre cijfers

The Christmas Chronicles is recent gelanceerd door Netflix. Normaal gesproken brengt de streamingdienst nooit kijkcijfers naar buiten, maar voor de kerstfilm met Kurt Russell in de hoofdrol is een uitzondering gemaakt. In een week tijd is de film namelijk liefst twintig miljoen keer bekeken. “Zelfs in de succesvolle carrière van Russell hebben nog nooit zoveel mensen zijn films gezien in de eerste week”, aldus Ted Sarandos.


Succes The Christmas Chronicles krijgt direct vervolg

Het succes van The Christmas Chronicles zorgt ervoor dat Netflix direct om de tafel is gaan zitten met filmmaker Chris Columbus en zijn 1492 Pictures-partners Michael Barnathan en Mark Radcliffe. Ze hebben een meerjarige deal gesloten dat Netflix altijd de first look krijgt.


Releasedatum Titans seizoen 1 op Netflix bekend

Titans seizoen 1 komt binnenkort naar Netflix en de streamingdienst heeft nu eindelijk een datum bekendgemaakt. Al in oktober werd bekend dat de nieuwe DC-serie in België te bekijken zou zijn en nu heeft Netflix laten weten dat de serie op 11 januari 2019 naar de dienst komt.


McDermott en Lange voegen zich bij The Politician

Ryan Murphy mag FX dan wel ingeruild hebben voor Netflix, hij is zeker nog niet vergeten met wie hij heeft samengewerkt. Sterker nog, Murphy heeft nu besloten om een aantal acteurs met wie hij samenwerkte voor American Horror Story binnen te halen voor zijn nieuwe serie. Jessica Lange en Dylan McDermott hebben allebei getekend voor een rol in de nieuwe Netflix-serie The Politician.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: