Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • David Lynch • Kerstfilms

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nina Dobrev in nieuw seizoen Riverdale?

Het vijfde seizoen van Riverdale brengt ook een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Een daarvan is misschien wel Nina Dobrev. De actrice, bekend van haar rol in The Vampire Diaries, heeft de speculaties zelf doen oplaaien. Ze postte op social media namelijk verschillende foto’s met castleden uit de serie. Het gerucht gaat dat ze de vriendin van Jughead speelt.


Verbanden tussen de kerstfilms van Netflix

Wist je al dat de kerstfilms van Netflix bijna allemaal met elkaar in verband staan? De streamingdienst heeft via scoial media een grappig overzicht gedeeld waarin duidelijk wordt dat de kerstfilms naar elkaar verwijzen. Zo wordt in The Knight Before Christmas gerefereerd naar Aldovia uit A Christmas Prince en is A Christmas Prince juist weer te zien op de tv in The Holiday Calendar.


Deze films en series komen in december op Netflix

December staat voor de deur en gaat opnieuw heel veel nieuwe series en films op Netflix brengen. Een overzicht wat we de eerste weken van de slotmaand van 2020 kunnen verwachten. De maand begint al goed met het langverwachte tiende seizoen van The Walking Dead.


Regisseur David Lynch werkt aan nieuwe serie voor Netflix

Regisseur David Lynch werkt voor Netflix aan een nieuwe serie. Waar de serie precies over gaat, wordt nog niet bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat de serie voor nu door het leven gaat onder de titel Wysterie. De opnames beginnen in mei. Lynch is vooral bekend geworden vanwege zijn bijdrage aan Twin Peaks.


Slotstuk La Casa de Papel wordt ‘meest epische deel’

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het laatste seizoen van La Casa de Papel. De Spaanse hitserie keert nog één keer terug voor een reeks gloednieuwe afleveringen. Álex Pina, maker van de serie, heeft alvast laten weten wat we mogen verwachten van het einde van de reeks.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?