Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Irishman • You • V Wars

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Zo bekijk je The Irishman in delen

Wil jij graag beginnen aan The Irishman, maar vind je de tijdsduur van de film net iets te lang? Geen paniek. Een kijker van de film heeft de ideale oplossing gevonden om de film in vier verschillende delen te kunnen bekijken. De delen bestaan allemaal uit ongeveer 45 tot 60 minuten. Hieronder zie je precies wanneer je de film op goede momenten kunt pauzeren.


Adrian Holmes over V Wars

Adrian Holmes heeft zich uitgelaten over de nieuwe serie V Wars. Hij speelt de hoofdrol van Michael, de vampierenleider. “Michael is absoluut niet iemand die zijn nieuwe positie ondersteunt. Hij wil niemand pijn doen. Hij wenst dat hem dit nooit was overkomen. Maar er komt een punt waar een verschuiving plaatsvindt, waarin hij zijn nieuwe positie accepteert. Hij zoekt naar een doel in het leven.”

Holmes denkt ook dat veel mensen zich kunnen vinden in de serie. “De serie is progressief en raakt veel kwesties aan waarmee we te maken hebben. Denk aan milieuproblemen en klimaatverandering. Ian’s karakter is een wetenschapper die te maken heeft met kwesties die echt interessant zijn om over te horen. Het heeft een mooie mix van actie, onderzoek, milieu en hart. Het is een show waar veel mensen contact mee kunnen maken en waarmee ze een connectie zullen voelen.”


Peaky Blinders seizoen 6 laat mogelijk lang op zich wachten

We moeten mogelijk lang geduld hebben voordat we aan de slag kunnen met Peaky Blinders seizoen 6. Terwijl het vijfde seizoen inmiddels verschenen is, blijken de opnames van seizoen 6 nog niet eens gestart. Inmiddels weten we ook meer van het verhaal van seizoen 6.


Nieuwe foto’s You seizoen 2 verschenen

Netflix heeft nieuwe foto’s gelanceerd voor het tweede seizoen van You. Vanaf Tweede Kerstdag, 26 december, kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie. De foto’s bekijk je op het officiële Instagram-account van You.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hey bunnies. Here is your first look at YOU S2.

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) op


Dit zijn onze 6 tips van november op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van november.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?