Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Peaky Blinders • Wallander • Sabrina

Ed White Gold

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sam Claflin in cast Peaky Blinders seizoen 5

Peaky Blinders seizoen 5 telt een nieuw gezicht. Sam Claflin was de laatste jaren al in meerdere films en series te zien en heeft nu een rol te pakken in Peaky Blinders. De acteur, die eerder in onder meer The Hunger Games te zien was, voelt zich bevoorrecht dat hij de iconische show mag binnentreden.


Netflix wil serie over jonge Wallander

Netflix heeft een nieuwe serie besteld waarin we meer te weten moeten komen over de jonge Wallander. Wallander is een populaire serie bij de streamingdienst en nu krijgt Netflix een eigen serie over Kurt Wallander in zijn jongere jaren. Hoe was hij in zijn beginjaren als rechercheur? Netflix heeft zes afleveringen besteld en de opnames beginnen in 2019.


Chilling Adventures of Sabrina snel terug voor seizoen 2

We hoeven niet lang te wachten totdat The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 bij Netflix verschijnt. Het eerste seizoen van de reeks verscheen in oktober en in december staat ons nog een kerstspecial te wachten. Vervolgens keert de serie al op 5 april 2019 terug voor zijn tweede seizoen bij Netflix.


Ed Westwick weer bij opnames White Gold

Ed Westwick is weer terug op de set van White Gold. De opnames van de serie werden stilgelegd toen de acteur werd beschuldigd van seksueel geweld. Inmiddels is de zaak echter laten vallen wegens gebrek aan bewijs. Op Instagram plaatste Ed Westwick recent dan ook een foto waarop hij weer te zien is op de set van White Gold.


Daredevil na Luke Cage en Iron Fist ook gecanceld

In navolging van Iron Fist en Luke Cage kwam er afgelopen week ook slecht nieuws over Daredevil. Netflix heeft besloten dat het na drie seizoenen klaar is voor de Marvel-held. In oktober verscheen het derde seizoen en daarmee blijkt het verhaal nu dan ook klaar te zijn. Jessica Jones en The Punisher kunnen binnenkort wel nog op een nieuw seizoen rekenen.


Deense acteur speelt Dracula in nieuwe mini-serie

Claes Bang is binnenkort te zien als Dracula in een gloednieuwe mini-serie op Netflix. Steven Moffat en Mark Gatiss, die bekend zijn geworden als de makers van Sherlock, hebben de handen wederom in één geslagen voor een nieuwe serie. In opdracht van Netflix en BBC maken ze een serie over Dracula. De Deense acteur Bang speelt de hoofdrol.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: