Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Haters Back Off • Film 352 keer kijken

Haters Back Off Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hoe dan!! Een film op Netflix 352 keer kijken…

Iedereen heeft zijn favoriete film en die kijk je natuurlijk vaker dan één keer. Maar een film 352 keer kijken… en dat in één jaar tijd? Het kan! Netflix heeft een aantal opmerkelijke statistieken naar buiten gebracht en daarbij spant een Australiër de kroon. Hij, zij of hun kind heeft Madagascar 3: Europe’s Most Wanted maar liefst 352 keer bekeken dit kalenderjaar. Het is lang niet het enige opmerkelijke feitje, zo is 1 januari de meest gestreamde dag van het jaar.


Slotseizoen House of Cards is ‘Spacey-loos’ en met minder episodes

De makers van House of Cards hebben de knopen doorgehakt en de cast en crew geïnformeerd dat de opnames van het zesde seizoen van de serie in januari zullen beginnen. Zoals al eerder bekendgemaakt zal dit gebeuren zonder Kevin Spacey. Opvallend is tevens dat er minder afleveringen worden gemaakt.


Penn over zijn rol als Seth Wright in Designated Survivor

Seth Wright maakt vanaf de allereerste aflevering van Designated Survivor onderdeel uit van het team van president Tom Kirkman. Ondanks een wat ongemakkelijke start is de kijker gehecht geraakt aan de perschef van het Witte Huis. In een video gaat acteur Kal Penn iets verder in op zijn rol in Designated Survivor.


Haters Back Off krijgt geen derde seizoen

Haters Back Off is een serie over Miranda Sings, een zelfverzekerde jonge vrouw. Ze is er van overtuigd dat ze met haar eigen YouTube-kanaal de wereld kan veroveren, alleen niemand anders gelooft in haar. Alleen Uncle Jim heeft het beste met haar voor. Het is een komedieserie van Netflix, maar wel gebaseerd op de realiteit. Miranda Sings is in het echt namelijk ook gecreëerd door komedienne Colleen Ballinger. Netflix bood haar de kans om met Miranda Sings ook een serie te maken. Na twee seizoenen komt daar nu een einde aan.


Shooter seizoen 3 besteld met herstelde Bob Lee Swagger

Shooter keert terug voor een derde seizoen. De serie kende een abrupt einde door een beenbreuk van Ryan Phillippe. De acteur die in de huis van Bob Lee Swagger speelt zal in het nieuwe seizoen weer te zien zijn. Na het succesvolle eerste seizoen van Shooter werd het tweede seizoen veelbesproken door een beenbreuk.


Trollhunters, BoJack Horseman en Big Mouth gaan op voor Annie Awards

Trollhunters gaat tijdens de 45ste Annie Awards op voor liefst zes prijzen. De Netflix-titel van Dreamworks moet onder meer Coco voor laten gaan met liefst dertien nominaties. In de categorie ‘beste animatie televisie-aflevering’ is Buddy Thunderstruck genomineerd.  Met name in de categorie voor ‘algemeen publiek’ – en dus niet specifiek voor kinderen – scoort Netflix goed met nominaties voor zowel Big Mouth als BoJack Horseman.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: