Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Toy Boy • The Prom

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Verklapt nieuwe poster Riverdale een zombie verhaallijn?

Het vijfde seizoen van Riverdale gaat in januari van start bij The CW en wordt daarna ook razendsnel op Netflix verwacht. In aanloop naar de release van de eerste aflevering is alvast een nieuwe poster gelanceerd. Die poster verklapt misschien wel een zombie verhaallijn. Bij een foto met een zombie achtig hand uit Sweetwater River valt de tekst: ‘Nothing stars buried forever’ te lezen.


Toy Boy officieel vernieuwd voor tweede seizoen

We hebben er even op moeten wachten, maar de kogel is eindelijk door de kerk. Er komt een tweede seizoen van Toy Boy. Ondanks dat de serie bij Antena 3 geen groot succes bleek, deed de serie het op Netflix juist uitstekend. Mede daardoor wordt de reeks nu dan toch een tweede leven ingeblazen.


Tweede seizoen Virgin River biedt meer achtergrondverhalen

Netflix voegt op vrijdag 27 november het tweede seizoen van Virgin River toe aan het aanbod. Dat tweede seizoen bestaat uit tien gloednieuwe afleveringen waarin we onder meer worden meegenomen naar het achtergrondverhaal van een aantal personages. Dat heeft maker Sue Tenney laten weten.


Officiële trailer The Prom gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van The Prom. Het nieuwe project van Ryan Murphy wordt op 11 december gelanceerd op de streamingdienst. We volgen in de film een paar uitgerangeerde Broadway-sterren. Als ze te horen krijgen dat een tiener niet met haar vriendin naar het schoolgala mag, zetten ze een dorp in Indiana op zijn kop.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 48

Kerstmis komt in rap tempo dichterbij en dat is ook terug te zien aan de lijst met de tien meest populaire titels op Netflix. In week 48 hebben we zes nieuwe titels begroet in de lijst. Geen enkele titel wist echter The Crown van zijn nummer één positie af te krijgen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?