Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • De Slag om de Schelde • The Gift

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Claire Foy keert terug in The Crown seizoen 4

Claire Foy keert toch nog terug in The Crown. Het zag ernaar uit dat we officieel afscheid moesten nemen van de actrice, omdat haar rol in de serie van Queen Elizabeth werd overgenomen door Olivia Colman. Door een flashback gaan we Claire Foy echter toch terugzien in het vierde seizoen. Mogelijk speelt die flashback zich af in 1947.


Foto’s Nederlands-Vlaamse oorlogsfilm verschenen

Op Netflix mogen we binnenkort een nieuwe Nederlands-Vlaamse productie verwachten. In De Slag om de Schelde, een oorlogsfilm die in 2020 wordt verwacht, volgen we De Slag om de Schelde die in het najaar van 1944 plaatsvond in Zeeland en West-Brabant. De eerste foto’s zijn inmiddels gelanceerd bij Het Laatste Nieuws.


Alle theorieën over mysterie Jughead in Riverdale

Deze week verschijnt er geen nieuwe aflevering van Riverdale online op Netflix. Toch is er genoeg rondom de serie wat ons bezighoudt. Want hoe zit het nu met Jughead? Flash forwards doen vermoeden dat hij is overleden, maar is Jughead echt dood? Op internet staat het inmiddels vol met theorieën over Jughead. Wij hebben een aantal op een rijtje gezet.


Teaser The Gift verschenen

Netflix heeft de officiële teaser van The Gift gelanceerd. Het gaat om een bovennatuurlijke serie uit Turkije waarin de hoofdrol is voor Beren Saat. De serie wordt op 27 december gelanceerd en volgt Atiye, een jonge schilderes die een zoektocht begint om geheimen uit haar verleden te ontrafelen. De teaser is hieronder te bekijken.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in november

De maand november is alweer voorbij en het is dan ook tijd om te bepalen wat jullie de beste titels op Netflix van november vonden. Het was een volle maand met heel wat nieuwe kersttitels. Ook was het de maand van The Irishman en The Crown seizoen 3. Maar wat was volgens jou de beste?

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?