Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Russian Doll seizoen 2 wordt ‘heel anders’, nieuw vast gezicht in Locke & Key

In het tweede seizoen van Russian Doll gaat het er heel anders aan toe dan we gewend waren in het eerste seizoen. Daarbij is geluisterd naar het commentaar op het eerste seizoen. Daarnaast is er ook een nieuw vast gezicht in het derde seizoen van Locke & Key. Ook zijn er vijf nieuwe Britse series aangekondigd.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Russian Doll seizoen wordt ‘heel anders’ dan eerste seizoen

Het tweede seizoen van Russian Doll is eindelijk onderweg naar Netflix. De opnames daarvan zijn volledig afgerond. Acteur Charlie Barnett, in Russian Doll te zien als Alan Zaveri, vertelde wat we mogen verwachten van het tweede seizoen. “Russian Doll is heel anders dit seizoen.” Daarbij is de kritiek op het eerste seizoen meegenomen.


Nieuw vast gezicht in Locke & Key seizoen 3

Het derde seizoen van Locke & Key kent een nieuw vast gezicht. Sherri Saum heeft een vaste rol gekregen in Locke & Key seizoen 3. Zij was voorheen al te zien als Ellie Whedon. Locke & Key seizoen 3 komt in 2022 naar Netflix.


Fanfavoriet Berlin krijgt La Casa de Papel spin-off

La Casa de Papel-fanfavoriet Berlin krijgt een eigen spin-off op Netflix. Nu het einde van de Spaanse hitserie daadwerkelijk in zicht is, is er nieuws naar buiten gekomen omtrent de toekomst van La Casa de Papel. Vanaf vrijdag 3 december kunnen we kijken naar de laatste afleveringen van La Casa de Papel en daarna mogen we ons opmaken voor een spin-off waarin het draait om Berlin.


Netflix bestelt vijf nieuwe Britse series

Er is meer Brits aanbod in aantocht op Netflix. Netflix heeft liefst vijf nieuwe Britse series besteld. Bij de nieuwe series zitten onder meer twee series van Sister, het bedrijf achter Chernobyl. Ook is de verfilming van de roman One Day in aantocht. De nieuwe projecten hebben de titels: Supacell, One Day, Eric, Kaos en The Fuck It Bucket.


Deze films en series komen in december 2021 op Netflix

December staat voor de deur en de laatste maand van 2021 brengt heel veel fraais naar Netflix. Zo gaan we het jaar uit met onder meer nieuwe seizoenen van Emily in Paris en The Witcher. Deze reeksen komen echter pas in de laatste dagen van de maand, eerst een blik op de eerste helft van december.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?