Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Hache • Tom Felton • The Prom

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hache vernieuwd voor tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van de Spaanse serie Hache. Netflix heeft de reeks namelijk groen licht gegeven voor een tweede seizoen. Daarmee kan de Spaanse serie op een razendsnelle vernieuwing rekenen. Het eerste seizoen verscheen tenslotte op 1 november online. Seizoen 2 wordt ergens in 2020 op Netflix verwacht. In het tweede seizoen zien we Hache terug als het hoofd van de criminele onderneming. Mogelijk zien we ook de wederopstanding van Javier Rey.


Tom Felton uit Harry Potter in Vlaams-Nederlandse film

Netflix heeft een grote naam binnengehaald voor de Vlaams-Nederlandse oorlogsfilm De Slag om de Schelde. Niemand minder dan Tom Felton, bekend als Draco Malfidus uit de Harry Potter reeks, speelt een hoofdrol in de film. Andere acteurs in de film zin onder meer Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters, Pit Bukowski (Kursk), Theo Barklem-Biggs (Kingsman: The Secret Servce) en Matthijs Scheepers.


Seizoen 3 wordt slotseizoen voor Anne met een E

Het laatste seizoen van Anne met een E is in aantocht. Werd eerder al duidelijk wanneer we aan de slag kunnen met seizoen 3 van de reeks, blijkt nu dat dat ook meteen het slotseizoen van de reeks wordt. Na drie seizoenen is het klaar voor Anne met een E.


Pellman speelt in Ryan Murphy’s The Prom

Jo Ellen Pellman speelt Emma in een van de nieuwe titels van Ryan Murphy. De maker van onder meer Glee gaat aan de slag met een film-versie van Broadway musical The Prom. Naast Pellman spelen ook Meryl Streep, James Cordon, Nicole Kidman, Kerry Washington, Keegan-Michael Key, Andrew Rannells en Ariana DeBose een rol.


Slotseizoen Las Chicas del Cable besteld

Netflix heeft een slotseizoen besteld van Las Chicas del Cable. De reeks wordt nog één keer voorzien van nieuwe afleveringen in een vijfde seizoen. Dat vijfde seizoen wordt in twee delen gelanceerd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?