Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: GLOW • The Crown • Cowboy Bebop

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Kans op afsluitende GLOW-film lijkt klein

Nadat GLOW eerder dit jaar toch werd gecanceld ondanks dat er een vierde seizoen was aangekondigd, lijkt nu ook een afsluitende film uiterst onzeker. Alison Brie heeft in elk geval weinig hoop. “Ik ben er een beetje pessimistisch over als je kijkt naar wat er dit jaar allemaal gebeurd is en hoe moeilijk het is om in de coronacrisis iets weer in productie te krijgen”, aldus Alison Brie. “Ik bedoel dat je niet te veel moet hopen. Want als het überhaupt gebeurt, kan het nog wel even duren.”


Emma Corrin mogelijk ook te zien in The Crown seizoen 5

Emma Corrin heeft goede indruk achtergelaten als prinses Diana. De actrice liet zo’n goede indruk achter dat haar rol misschien wel verlengd wordt voor het vijfde seizoen. Dat terwijl de cast normaliter om de twee seizoenen volledig wordt vernieuwd. “Normaal gesproken is het de regel dat ze na iedere twee seizoenen een compleet nieuwe cast gebruiken, maar Emma doet het exceptioneel goed als Diana”, aldus een insider tegenover The Sun.


Stranger Things seizoen 4: Grote namen toegevoegd aan cast

Netflix heeft nieuwe castleden aangekondigd voor het vierde seizoen van Stranger Things. Tegelijkertijd met de bekendmaking van hun namen is ook meteen duidelijk geworden welke rollen de castleden spelen in Stranger Things.


Zes nieuwe castleden voor Cowboy Bebop

De cast voor de aankomende live action serie Cowboy Bebop krijgt vorm. Geoff Stults, Tamara Tunie, Mason Alexander Park, Rachel House, Ann Truong en Hoa Xuande versterken de cast van de serie. Zij versterken de al eerder aangekondigde John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell en Elena Satine. De serie is gebaseerd op de anime onder dezelfde naam.


Black Lightning stopt na vier seizoenen

Black Lightning houdt er na vier seizoenen mee op bij The CW. Het nieuws is een week nadat duidelijk werd dat de serie mogelijk een spin-off krijgt bekendgemaakt. Daarmee gaat er opnieuw een DC-serie ten einde komen. Eerder gebeurde dat al bij Arrow.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?