Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Fuller House • The Crown • Chinatown

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Trailer Fuller House seizoen 5 gelanceerd

In navolging van de bekendmaking van de releasedatum van het eerste deel van Fuller House seizoen 5, is nu ook de officiële trailer gelanceerd. Het eerste deel van de nieuwe afleveringen verschijnt op 6 december online op Netflix. Volgend jaar volgen de laatste afleveringen van het slotseizoen. Hieronder bekijk je alvast de trailer.


Nieuwe actrice The Crown helemaal nog niet bekend

Nu het derde seizoen van The Crown recent op Netflix is verschenen, wordt er ook steeds meer gesproken over nieuwe castleden voor aanstaande seizoenen. Zo zou Imelda Staunton aan de slag gaan als de opvolger van Olivia Colman. Dat blijken slechts geruchten te zijn, bevestigt een Netflix-woordvoerder. “We filmen op dit moment seizoen 4 van The Crown, maar hebben nog geen toestemming voor meer seizoenen. Al het nieuws over casting is dan ook speculatie.”


Nieuwe serie van maker La Casa de Papel: Sky Rojo

Alex Pina zit niet stil. De maker van La Casa de Papel is exclusief voor Netflix aan het werk en de serie White Lines is sinds de zomer al in productie. Nu komt daar nog een nieuwe serie bij: Sky Rojo.


Fincher en Towne werken samen aan Chinatown-prequel

Voor Netflix wordt gewerkt aan een prequel van Chinatown. Robert Towne, verantwoordelijk voor de film, gaat aan de slag met het script van de serie. David Fincher, bekend van onder meer Mindhunter, gaat de proefaflevering van de prequelserie regisseren. Later hoopt Netflix dat Fincher zich ook voor een eventuele complete reeks wil binden aan het project. In de serie volgen we de jongere jaren van detective Jake ‘J.J.’ Gittes.


Mindhunter seizoen 3 mogelijk pas in 2022 naar Netflix

Mocht Netflix een derde seizoen bestellen van Mindhunter, dan lijken we lang geduld te moeten hebben. David Fincher, de maker van de reeks, werkt ondertussen tenslotte hard aan andere projecten. Die projecten lijken ervoor te zorgen dat een eventuele derde seizoen van Mindhunter mogelijk pas in 2022 verschijnt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: