Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Ugly Delicious• Murder Mountain • Hogar

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ugly Delicious krijgt tweede seizoen

David Chang gaat de wereld rond voor een tweede seizoen van Ugly Delicious. De chefkok liet met een filmpje op Instagram weten dat hij weer naar uithoeken gaat om bijzondere gerechten te ontdekken. Zo ging hij in het eerste seizoen naar Japan om de Japanse pizza’s te beleven.


Netflix gaat klassiekers Roald Dahl opnieuw verflmen

Netflix heeft met de erfgenamen van Roald Dahl een deal gesloten. De streamingdienst gaat nieuwe verfilmingen maken van verhalen van de kinderboekenauteur. De Brit is de geestelijk vader van onder meer Sjakie en de Grote Vriendelijke Reus.


Fantheorie: Is dit eigenlijk de Gargoyle King?

Een Riverdale-fan is in de pen gekropen om zijn theorie over de Gargoyle King te delen. De schrijver heeft het idee dat er een persoon achter de Gargoyle King zit. Op Reddit valt dan ook een uitgebreide theorie te lezen waarin de fan duidelijk maakt dat het maar zo zou kunnen dat ….. de Gargoyle King is.


Sequel To All The Boys I’ve Loved Before in productie

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg. De film werd in de afgelopen zomer zeer enthousiast ontvangen en al direct was er de hoop op een vervolg. De romcom was namelijk gebaseerd op het eerste verhaal uit een boekenreeks en de rest van de boeken gaan nu ook richting het scherm.


True-crime docu-serie Murder Mountain

Kondigde Netflix vorige week al aan dat er een docuserie verschijnt over het boek van John Grisham: The Innocent Men. Daar is nu Murder Mountain aan toegevoegd. Deze serie gaat over een mysterieuze moord en is gemaakt door het team achter Man on Wire en LA 92. De reeks bestaat uit zes afleveringen en gaat over een serie moorden binnen een gemeenschap in Californië.


Spaanse film Hogar gaat in productie

Netflix heeft bekendgemaakt dat Hogar zal worden geproduceerd in het Spaanse Barcelona. Daarvoor worden twee topacteurs uit het Zuid-Europese land bij elkaar gebracht, namelijk Javier Gutierrez en Mario Casas. Ze hebben nog niet eerder met elkaar gewerkt. Het gaat om een thriller.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: