Laatste Nieuws Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 48 2016

Netflix Nieuwsflits

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bijna waren er taarten gebakken op Netflix

The Great British Bake Off is één van de meest succesvolle BBC-titels van de afgelopen jaren en overal op de wereld een grote hit. Het was dan ook breaking news dat het bakprogramma gaat verhuizen van de BBC naar Channel 4. Dat was een razendsnelle deal, waardoor Netflix mis greep. The Great British Bake Off op Netflix? Ja, het had zomaar gekund. Want Ted Sarandos had het graag zien gebeuren.


Top-5 van November op Netflix

Iedere dag verschijnen er nieuwe films, series en documentaires op Netflix. Soms zoveel dat je misschien tussen de bomen het bos niet meer ziet. Door de maand heen tippen we je al via One To Watch, met deze maand True Memoirs of an International Assassin, Pretty Little Liars en Gilmore Girls: A Year in the Life. Aan het einde van iedere maand maken we een top-5 van titels die in de afgelopen maand zijn verschijnen. Vijf tips die we je absoluut aanraden om te kijken! Met nu de top-5 van november 2016.


Cast Star Trek: Discovery krijgt vorm

De nieuwe Star Trek serie Discovery zou eigenlijk in januari verschijnen, maar CBS heeft dit uitgesteld tot mei. Zodoende zijn ook nu pas de eerste castleden bekend gemaakt. Eén daarvan is bekend op Netflix, namelijk Michelle Yeoh. Ze speelde zowel in Marco Polo als Crouching Tiger, Hidden Dragon. De andere twee castleden zijn Doug Jones (Pan’s Labyrinth en Hellboy) en Anthony Rapp (The Knick, Law & Order: Special Victims Unit). Star Trek: Discovery zal komend kalenderjaar ook op Netflix verschijnen.


Verwijderalarm: Decemberschade valt mee

Het verwijderalarm voor de eerste weken van december lijkt voorlopig mee te vallen. In omringende landen wordt er veel verwijderd, bij ons valt het voorlopig nog mee. Netflix neemt in de komende periode afscheid van acht titels.


Nieuw onderzoek in zaak Steven Avery

Het nieuws over de zaak Steven Avery blijft zich opeens rap opvolgen. De afgelopen weken was er eerst het nieuws over zijn neefje Brendan Dassey, die eerst wel en toen weer niet vrij werd gelaten. Nu blijkt er zelfs een nieuw onderzoek te komen, waardoor de zaak uit Making A Murderer in een totaal nieuw hoofdstuk komt. Verschillende bewijsstukken zullen opnieuw worden onderzocht. Dit heeft advocate Kathleen Zellner bekend gemaakt op Twitter. Volgens lokale kranten zou het onder meer gaan om bewijsmateriaal uit de auto van het slachtoffer.


Santa Clara Diet op Netflix met Drew Barrymore

Drew Barrymore is opnieuw een grote actrice uit Hollywood die het filmdoek in ieder geval tijdelijk zal verruilen voor een serie. Vanaf februari is ze te zien in een nieuwe Netflix Original Serie, namelijk Santa Clarita Diet.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?