Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: You • De Familie Claus • The Crown

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Heel veel nieuwe castleden voor You seizoen 3

Het derde seizoen van You wordt in 2021 op Netflix verwacht, maar ondertussen wordt er al flink gewerkt aan het uitbreiden van de cast. We weten inmiddels wie de nieuwe buurvrouw van Joe Goldberg speelt. Het gaat om Michaela McManus die in de huid kruipt van Natalie, een getrouwde vrouw. Daarnaast mogen we nog heel wa tandere nieuwe gezichten begroeten. Chilling Adventures of Sabrina-actrice Tati Gabrielle speelt Marienne en is een soort buurtwachter. Ben Mehl, bekend van Good Wife, speelt haar collega Dante.

Andere nieuwe gezichten zijn Shannon Chan-Kent (Kiki), Christopher Sean (man Kiki), Chris O’Shea (Andrew), Bryan Safi (Man Andrew), Dylan Arnold (Theo), Mackenzie Astin (Gil), Ayelet Zurer (Dr Chandra) en Jack Fisher (jonge Joe). Eerder werden Shalita Grant (Sherry) en Travis Van Winkle (Cary) al aangekondigd.


Officiële trailer Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus. In de kerstfilm volgen we Jules Claus die helemaal niets meer met Kerstmis heeft nadat zijn vader is overleden. Als hij erachter komt dat zijn grootvader de enige echte kerstman is, zal hij in actie moeten komen om Kerstmis te redden.


Truecrime docuserie The Ripper over Peter Sutcliffe naar Netflix

The Ripper is in aantocht op Netflix. Zes dagen na het overlijden van Peter Sutcliffe, ook wel bekend als The Yorkshire Ripper, is de releasedatum van de truecrime docuserie bekendgemaakt. Vanaf 16 december kunnen we op Netflix aan de slag met een documentaire over de jacht op Sutcliffe.


Kritiek op The Crown vanuit Britse koningshuis

Vanuit het Britse koningshuis wordt niet met lof gereageerd op het vierde seizoen van The Crown. Een insider heeft aan The Mail on Sunday laten weten dat het Britse koningshuis teleurgesteld is door de manier waarop Prins Charles werd neergezet. Zo zou hij worden neergezet als een egoïstische en ongevoelige man die tijdens zijn huwelijk met prinses Diana ook zijn affaire met Camilla Parker-Bowles aanhoudt. Het Britse koningshuis vindt dat geen goede weergave van de realiteit en vindt dat kijkers misleid worden.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 47

De meest populaire titels op Netflix in week 47 zijn bekend. The Queen’s Gambit heeft zijn eerste plek af moeten staan aan een ware concurrent. The Crown is namelijk meteen op de eerste plek binnengekomen in de lijst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?