Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Skylines • Maid • Groene Eieren met Ham

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Skylines al na één seizoen geannuleerd

Het is over en uit voor de Duitse Original Skylines. Al na één seizoen is ervoor gekozen om geen tweede seizoen te bestellen van de reeks. Wat de precieze reden is van de annulering is niet bekend, al gaat het gerucht dat het te maken heeft met een rechtszaak. Skyline Records, het platenlabel uit de serie, bestaat namelijk echt in Frankfurt. Dat label is een rechtszaak gestart.


Bestseller Maid wordt Netflix-serie

De bestseller Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother’s Will to Survive wordt door Netflix verfilmd tot een serie. John Wells, Molly Smith Metzler en Margot Robbie werken samen voor het project. De serie vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder die aan de slag gaat als huishoudster. Ze komt maar moeilijk rond en vecht tegen armoede, dakloosheid en bureaucratie.


Black Summer toch nog verlengd voor tweede seizoen

Netflix heeft er dan toch voor gekozen om een tweede seizoen te bestellen van Black Summer. De reeks verscheen in april, maar sindsdien was het stil rondom de zombieserie. Nu is duidelijk dat er toch nieuwe afleveringen komen.


Groene Eieren met Ham krijgt tweede seizoen

Deze maand verscheen dan eindelijk het eerste seizoen van Groene Eieren met Ham op Netflix. Inmiddels is al duidelijk geworden dat er ook een tweede seizoen komt. Alhoewel Netflix nog geen uitspraken heeft gedaan over de verlenging, heeft stemactrice Llana Glazer zich versproken. Daarin vertelde ze dat het tweede seizoen zelfs al is opgenomen.


Drie nieuwe Scandinavische films aangekondigd

Netflix heeft in het verleden al grote successen geboekt met Scandinavische series. De streamingdienst hoopt dat binnenkort ook te bereiken met films. Er zijn dan ook drie nieuwe films besteld. Vanuit Zweden mogen we actiethriller Red Dot verwachten, vanuit Noorwegen verschijnt Cadaver. Ook werden de wereldwijde streamingrechten van het Deense Shadow in My Eyes aangekocht.


Slotseizoen Fuller House komt al razendsnel naar Netflix

Het wachten op Fuller House is bijna voorbij. Het vijfde en tevens slotseizoen van de reeks wordt namelijk op zeer korte termijn toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Al op vrijdag 6 december kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?