Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Umbrella Academy seizoen 4 komt eraan, trailer Familie Claus 3 verschenen

Het slotstuk van The Umbrella Academy is in aantocht op Netflix. Achter de schermen wordt er al hard aan gewerkt en ook de opnames staan al gepland. Ondertussen is de trailer van De Familie Claus 3 verschenen, staat I Am a Killer seizoen 4 op de rol en zien we Jason Bateman binnenkort in een kerstspecial van Murderville.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Umbrella Academy seizoen 4 staat ingepland

Het vierde en tevens laatste seizoen van The Umbrella Academy moet antwoord gaan geven op alle vragen. En dat zijn er nogal wat in deze op een comic gebaseerde reeks. Vanaf februari zal er gestart worden met de opnames, zo heeft ProductionWeekly ontdekt. Dat was een puzzel, want er wordt de codenaam Kodiak gebruikt voor het project. De planning is dat er tot september gefilmd zal worden, wederom in Toronto, Canada. Deze opnameperiode wil eveneens zeggen dat een release tot zeker 2024 op zich laat wachten.


Trailer van De Familie Claus 3 verschenen

De Familie Claus 3 is vanaf 7 december te zien op Netflix en de trailer is nu alvast verschenen. Tot grote schrik van opa en Jules organiseert mama tijdens de kerstperiode een skivakantie in de bergen, om de familie net zoals vroeger weer wat dichter bij elkaar te brengen. Er zit voor opa en Jules niets anders op dan stiekem vanuit het hotel te opereren.


Vikings: Valhalla seizoen 2 heeft releasedatum in 2023 te pakken

Het is alweer bijna tijd voor de Vikingen! Het tweede seizoen van Vikings: Valhalla heeft van Netflix een releasedatum gekregen en zal net zoals dit jaar het geval was het kalenderjaar gaan openen. Ook zijn de eerste beelden verschenen.


I Am a Killer seizoen 4 op de rol met nieuwe gevangenen

Het vierde seizoen van I Am a Killer staat alweer op de planning. Na een break van twee jaar – ingegeven door de problemen met corona – verschenen er in augustus zes afleveringen. Daarmee was het derde seizoen een stuk korter dan de eerste twee (tien episodes), maar dat wordt nu dus al ingehaald met een razendsnel vierde seizoen. Op 21 december zullen de afleveringen verschijnen, welke gevangenen er aan het woord komen is nog niet helder Behoudens onderstaande teaser.


Jason Bateman moet moord op Kerstman oplossen

Murderville is terug met de special: Who Killed Santa? In Murderville krijgt Will Arnett telkens een bekende assistent die een moordzaak moet oplossen. Alleen die assistent weet niet wat er gaat gebeuren, dus alles is geïmproviseerd. Het leverde al een aantal hilarische afleveringen op en voor deze keer heeft Arnett zelfs twee assistenten. Jason Bateman, met wie hij samen in Arrested Development speelde én Maya Rudolph. De special is te zien vanaf 15 december.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?