Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tweede seizoen voor Arcane, update over Firefly Lane seizoen 2

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Arcane. De animatieserie heeft daarmee een razendsnelle vernieuwing te pakken. Al zit er ook slecht nieuws aan. Ondertussen is er ook een belangrijke update over Firefly Lane seizoen 2. Daarnaast is de Riverdale crossover met Sabrina in aantocht.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix bestelt tweede seizoen van Arcane

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de animatieserie Arcane. Daarbij is er echter wel een negatief puntje. De nieuwe afleveringen komen namelijk niet in 2022 op Netflix. Dat betekent dat we wel een tijdje moeten wachten op de op het computerspel League of Legends gebaseerde animatieserie.


Katherine Heigl geeft update over Firefly Lane seizoen 2

Het tweede seizoen van Firefly Lane is in aantocht op Netflix. Katherine Heigl gaf op Instagram een belangrijke update over seizoen 2. “Hey jij… Ja, ik wijs naar jou. Ik ben in de prachtige stad Vancouver. Druk bezig met de opnames van seizoen 2 van Firefly Lane. Kijk ernaar uit, het komt in 2022 naar Netflix.” Met onderstaande foto’s maakte ze dat bekend.


Franse actieserie Braqueurs verlengd voor tweede seizoen

Braqueurs keert terug voor een tweede seizoen. De Franse serie verscheen twee maanden geleden op de streamingdienst. Lang hoefde de streamgigant niet na te denken en gaf groen licht voor nog veel meer actie.


Riverdale crossover met Sabrina wordt ‘amazing’

Er is een Riverdale crossover met Sabrina in aantocht. Tijdens het speciale vijf afleveringen evenement van de serie is ook een rol weggelegd voor Sabrina. “De aflevering waarin ze zit is amazing. Het is een Cheryl/Madelaine (Petsch) aflevering. Ze hebben zo’n geweldige verstandshouding en het voelde zo naturel. Het voelde tegelijkertijd dat het het wachten waard was, maar ook: “Waarom deden we dit niet eerder”, aldus showrunner Roberto Aguirre-Sacasa.


Red Notice 2 én Red Notice 3 in aantocht

Red Notice is de grote filmhit van dit najaar op Netflix en alles lijkt gereed voor een vervolg. Er zijn nog wel wat hobbels te nemen, maar daarna kan het hard gaan. Sinds de lancering van Red Notice staat de film bovenaan alle kijklijsten. En dat lijkt nu goed nieuws op te leveren.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?