Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • Sophie Toscan Du Plantier • Judd Apatow

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Emma Corrin tijdens opnames The Crown in ziekenhuis

De opnames van The Crown verliepen voor Emma Corrin niet helemaal vlekkeloos. De actrice die in de huid kruipt van prinses Diana kwam zelfs in het ziekenhuis terecht. Ze sprak erover met Glamour. “Ik moest een scène opnemen in een ijskoud zwembad met mijn ‘kinderen’ William en Harry. Het was oprecht de meest zware opname die ik ooit heb gehad, omdat ik in de dagen daarvoor al een flinke verkoudheid had opgelopen. Het was zó koud dat ik mezelf letterlijk boven water probeerde te houden. En toen kwamen we er tijdens de opnames ook nog eens achter dat ‘Harry’ niet kon zwemmen.”

“We zouden die avond eigenlijk terugvliegen naar Engeland, dus gingen we daarvoor nog even langs het ziekenhuis om wat antibiotica te halen. De artsen deden een zuurstoftest bij me en zeiden daarna dat ze mij absoluut niet het vliegtuig lieten instappen. Mijn zuurstofwaardes waren veel te laag, wat leidde tot een ziekenhuisopname”, aldus Corrin.


Documentaireserie over Sophie Toscan Du Plantier besteld

Netflix heeft een nieuwe documentaireserie besteld omtrent Sophie Toscan Du Plantier. Zij was werkzaam als Franse producente en werd tijdens haar vakantie in Ierland vlak voor Kerstmis vermoord. In een driedelige Netflix-serie worden we meegenomen naar haar verhaal en komen onder meer familieleden aan het woord. De documentaire wordt geproduceerd door Lightbox.


Verwijderalarm: Bekroonde film en eerste decemberseries op de lijst

Een uitgebreid Netflix Verwijderalarm is het niet deze week. Er staan elf films en series op de rol om te verdwijnen. Toch bevat de korte lijst wel een aantal titels die nog de moeite waard zijn om te kijken.


Komediefilm van Judd Apatow over pandemie aangekondigd

Judd Apatow maakt voor Netflix een nieuwe komediefilm. De regisseur is al bekend van The 40-Year-Old Virgin en Knocked Up en gaat nu ook aan de slag met een film over een groep acteurs die tijdens een pandemie vast komen te zitten in een hotel. Meer informatie is er momenteel nog niet bekend, maar wordt ongetwijfeld vervolgd.


The Order geannuleerd, Space Force vernieuwd

Netflix heeft dit weekend gebruikt voor goed en slecht nieuws op het gebied van vernieuwingen. The Order heeft te horen gekregen dat het na twee seizoenen klaar is voor de reeks, terwijl Space Force juist kan rekenen op een vervolg.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?