Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Dead To Me • Idris Elba • Kevin Hart

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast voor Dead To Me seizoen 2 uitgebreid

Netflix heeft een nieuw castlid voor het tweede seizoen van Dead To Me bekendgemaakt. Michole Briana White speelt een hoofdrol in seizoen 2 van de reeks. Ze kruipt voor de serie in de huid van Teri. Wat haar rol precies gaat zijn, is nog onduidelijk.


Idris Elba heeft hoofdrol in nieuwe Netflix-film

Idris Elba gaat samen met Jonathan Majors aan de slag in The Harder They Fall. De nieuwe Netflix-film wordt geproduceerd door Jay-Z. We volgen in de film hoe outlaw Nat Love (Majors) ontdekt dat de man (Elba) die verantwoordelijk is voor de moord op zijn ouders binnenkort vrijkomt. Hij besluit om samen te komen met zijn gang om zijn aartsvijand te vinden en wraak te nemen.


Krijgt La Casa de Papel een spin-off op Netflix?

La Casa de Papel wordt mogelijk voorzien van een spin-off. We kunnen wel stellen dat Netflix met de Spaanse series goede zaken doet. La Casa de Papel is uitgegroeid tot een groot succes en ook titels als Vis a Vis en Élite doet het uitstekend. Mogelijk mogen we in de toekomst een nieuwe Spaanse serie verwachten in de vorm van een spin-off van La Casa de Papel.


RuPaul komt met eigen sitcom

RuPaul heeft een grote hit te pakken met zijn Drag Race programma, maar nu komt er een nieuwe serie van zijn hand. RuPaul speelt namelijk de hoofdrol in AJ and the Queen, een nieuwe komedieserie op Netflix. Als Ruby Red is RuPaul te zien vanaf 10 januari met het volledige eerste seizoen.


Docuserie over Kevin Hart’s zware jaar

Lange tijd scheen de zon voor grappenmaker Kevin Hart, maar vorig jaar kwam daar plotseling verandering in. Hij zou de presentator zijn van de Oscars, tot er een oude tweet naar boven werd gehaald waar veel controverse om ontstond. Hart besloot terug te stappen en raakte onlangs ernstig gewond bij een auto-ongeluk. Netflix volgde Hart het afgelopen jaar en komt op 27 december met de documentaireserie Don’t Fuck This Up.


True crime docuserie The Confession Killer onderweg naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe true crime documentaireserie aangekondigd. Het gaat om The Confession Killer, een serie waarin het draait om Henry Lee Lucas. De spraakmakende documentaire laat het verhaal van misschien wel de grootste seriemoordenaar uit de Verenigde Staten zien. Maar kloppen zijn verhalen wel?

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?